Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gelbėjimo operacija Klaipėdoje: išgelbėtas į Danės upę ketinęs šokti jaunuolis

Praėjusią parą Lietuvos ugniagesiai gesino 43 gaisrus ir atliko 20 gelbėjimo darbų. Žmonių aukų vakarykščiuose gaisruose buvo išvengta, o ugnis tik siaubė gyventojų būstus ir kitą jų turtą.
Vaizdas iš Danės upės
Iliustracinė nuotrauka: upė / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Elektrėnų savivaldybės Panerių kaime pirmadienį ugniagesiai iš Neries upės ištraukė nuskendusį vyrą, o naktį iš pirmadienio į antradienį Klaipėdoje, prie Pilies tilto, gelbėtojai gelbėjo jaunuolį, kuris ruošėsi šokti į Danės upę. Atvykę policijos pareigūnai sulaikė 24 metų vaikiną ir perdavė jį medikams.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Pirmadienį popiet Kupiškyje, P.Matulionio gatvėje, gaisras kilo daugiabučio medinio namo bute. Čia dėl netvarkingos krosnies buvo uždūmintas butas, tačiau ugniai kelią užkirto iškviesti ugniagesiai, ir gaisras smarkiau neįsiplieskė.

Klaipėdoje, Laukininkų gatvėje, daugiabučiame name, buvo padegtos buto durys. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, ugnis jau buvo užgesinta. Per gaisrą apdegė durys, aprūko laiptinė. Įvykis tiriamas.

Alytaus rajono Butrimonių kaime gaisras kilo vietos ūkininko dirbtuvėse. Gaisro metu mūrinio vieno aukšto pastato viduje išdegė medienos atliekos ir įvairios šiukšlės, buvo stipriai uždūmintos patalpos.

Klaipėdos rajono Plikių miestelyje pirmadienį užsidegė ūkinis pastatas. Per gaisrą apdegė mūrinio tvarto sienos, apsmilko apšiltinimo medžiaga.

Dar vienas ūkinis pastatas degė Kaune, Josvainių gatvėje. Čia liepsnos nudegino pastato stogą, išdegė vidus ir ten buvę sendaikčiai.

Varėnos rajono Krivilių kaime antradienį vakare irgi liepsnojo ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, sudegė medinė pastato dalis, išdegė mūrinės dalies vidus. Ugnis sunaikino ir viduje sukrautą šieną, miltus, elektros malūną, grūdų valomąją mašiną ir kitus žemės ūkio įrenginius. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad Palangos savivaldybės Šventosios mieste, Topolių gatvėje, gaisras kilo rąstiniame name įrengtoje parduotuvėje. Per gaisrą išdegė keli kvadratiniai metrai grindų, aprūko lubos ir sienos. Įvykis tiriamas.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Utenoje, Dauniškio gatvėje, užsiliepsnojo medinis vieno aukšto apleistas ir šiuo metu negyvenamas namas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, apdegė sienos, išdegė vidus. Gaisro aplinkybės nustatinėjamos.

Ugnis pirmadienį nuniokojo 4 lengvuosius automobilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius