-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas jaunuolis vogtu automobiliu važinėjosi Trakuose

Pareigūnai sustabdė įtartinai manevruojantį automobilį. Paaiškėjo, kad vaikinas neturi vairuotojo pažymėjimo, o mašina vogta.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 2.10 val. Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio pareigūnai, patruliuodami Trakų mieste, Vilniaus gatvėje, pastebėjo įtartinai manevruojantį automobilį „Ford Focus“ ir jį sustabdė patikrinimui.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad automobilyje sėdėjo trys jaunuoliai. Pareigūnai paprašė pateikti dokumentus. Vairavęs automobilį jaunuolis pateikė tik asmens tapatybės kortelę ir paaiškino, kad vairuotojo pažymėjimo neturi ir niekada jo neturėjo, o kur yra automobilio dokumentai jis nežino, nes automobilį paskolino draugas pasivažinėti.

Nuo jaunuolio sklido stiprus alkoholio kvapas, todėl patikrinus nustatyta 1,29 promilės alkoholio koncentracija. Policijos duomenų bazės duomenys rodė, kad automobilis yra vogtas Elektrėnuose ir ieškomas. Jaunuoliai ir automobilis sulaikyti ir pristatyti į policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius