-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas Kauno policininkas su svetimu golfu Alytuje važiavo šaligatviu, nulaužė ženklą ir trenkėsi į hidrantą

Įtariama, kad Alytuje ne tarnybos metu pasižymėjo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 3-čiojo būrio patrulis, pabėgęs iš avarijos vietos, tačiau įkliuvęs jau po 10 minučių.
Praėjusį sekmadienį pavogtą automobilį vairavusiam kauniečiui teks stoti prieš teismą.
Asociatyvinė iliustracija: automobilis „VW Golf“ / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Pareigūnų siautėjimus keliuose šį savaitgalį pradėjo Klaipėdoje su nelegaliais švyturėliais girtas lėkęs ir avariją padaręs Karo policijos apsaugos patrulis, taip pat Merkinėje prie vairo įkliuvęs išgėręs pasienietis, o pratęsė Alytų šiurpinęs Kauno policininkas.

Kaip sekmadienį praneša Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, šeštadienį apie 17.30 val. Alytuje, Merkinės g., netoli namo Nr.31, automobilis „VW Golf“, priklausantis alytiškiui G.J. (gim. 1964 m.), gyvenančiam Likiškėlių g., užvažiavo ant šaligatvio, nulaužė kelio ženklą (kelio ženklas Nr. 203 „Sankryža su pagrindiniu keliu“) ir apgadino vandens hidrantą.

Automobilis iš eismo įvykio vietos pasišalino. 

Tačiau jau po dešimties minučių, apie 17.40 val., tas pats golfas buvo sustabdytas Vilniaus gatvėje. Tikriausia tėvui priklausančią transporto priemonę vairavo M.J. (gim. 1989 m.), gyvenantis irgi Likiškėlių gatvėje.

Įtariamasis kelių erelis dirba Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate, Patrulių rinktinės, 3-čio būrio patruliu. Automobilį Alytuje jis vairavo ne tarnybos metu, uniformos nedėvėjo.

Pareigūnas buvo neblaivus (2,21 promilės alkoholio).

Konstatuojama, kad eismo įvykio metu apgadintas automobilis ir tretiesiems asmenims priklausantis turtas, bet žmonės, laimė, nenukentėjo.

Neuniformuoto angelo sargo nuopuolio Alytuje aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius