Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas Panevėžio kelių erelis Darbo aikštėje partrenkęs su „Peugeot“ sužalojo šiaulietę

55 metų moteris iš Šiaulių šeštadienį gana sunkiai nukentėjo Panevėžyje, kai einančią per Darbo aikštę ją partrenkė vairuotojo teises jau anksčiau spėjęs prarasti ir dar girtas 23 metų ratuotas nusikaltėlis.
Avarija Vilniuje, Savanorių pr.
Asociatyvinė iliustracija: „Peugeot“ po avarijos / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Panevėžio apskrities VPK Nusikaltimų tyrimo biuro NNTS tyrėjo tarnybiniame pranešime užfiksuota, kad spalio 25 d. apie 09.40 val., Panevėžyje, ties vienu Darbo aikštės pastatu, automobilis „Peugeot 308“, kurį vairavo V.G. (gimęs 1991 m.), gyvenantis Panevėžyje, Molainių g., neturėdamas teisės vairuoti (teisė yra atimta), iš Nemuno gatvės įsukinėdamas į Darbo aikštę įvažiavo į automobilių stovėjimo aikštelę ir pertrenkė jam iš dešinės pusės ėjusią R.V., gimusią 1959 m., gyvenančią Šiauliuose.

Eismo įvykio metu sužalota pėsčioji. Respublikinėje Panevėžio ligoninėje šiaulietei nustatytos kairio antakio ir veido žaizdos, ketvirto ir penkto šonkaulio lūžiai, juosmens ir dubens sumušimai. Nukentėjusioji išleista gydytis į namus.

Nusikalstamos veikos padarymu įtariamas V.G. sulaikytas. Kelių erelio atsakomybę sunkinanti aplinkybė – jam nustatytas 1,47 promilės girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius