-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas vairuotojas Raseinių rajone suvažinėjo dviratininkę ir paspruko

Raseinių rajone girtas vairuotojas suvažinėjo dviratininkę ir iš įvykio vietos pabėgo. Policija praneša, kad girtuoklis po kiek laiko rastas ir sulaikytas. Iš viso antradienį per Lietuvos keliuose įvykusias avarijas žuvo trys žmonės.
Avarija
Avarija / Eriko Ovčerenko/„Scanpix“ nuotr.

Policijos departamentas informuoja, kad antradienį apie 7.55 val. Raseinių rajone, Ariogaloje, Vytauto gatvėje, automobilis Ford partrenkė ir mirtinai sužalojo kelkraščiu dviračiu važiuojančią R.O.T. (gimusi 1942 m.).

Automobilis iš įvykio vietos paspruko.

Tą pačią dieną apie 8.30 val. Raseinių rajone, Ariogaloje, Melioratorių gatvėje, prie savo namų buvo sulaikytas iš įvykio vietos pasišalinęs neblaivus automobilio vairuotojas A.B. (gim. 1945 m.). Jis atvesdintas į Raseinių rajono policijos komisariatą.

Vyriškiui nustatytas 2,94 promilės girtumas.

Iš viso antradienį Lietuvoje per avarijas žuvo trys žmonės. 15min.lt jau skelbė, kad apie 6.40 val. Panevėžio rajone, kelio Panevėžys–Pušalotas–Skaisgiriai 7-ame kilometre, automobilis Citroen Xsara Picasso, vairuotojas V.P. (gim. 1938 m.), išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiuojančiu krovininiu automobiliu Volvo FH 12 su puspriekabe, kurį vairavo Latvijos pilietis S.E. (gim. 1972 m.).

Per avariją žuvo automobilio Citroen Xsara Picasso vairuotojas, kartu važiavusi V.P. (gimusi 1938 m.) dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Tą pačią dieną apie 22.50 val. Rokiškio rajone, kelio Radiškis–Anykščiai–Rokiškis 65-ame kilometre, automobilis VW Golf, su įrengta rankinio valdymo sistema, vairuojamas R.Š. (gim. 1962 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Per avariją žuvo automobiliu važiavęs 60–70 metų nenustatytos tapatybės vyriškis. Vairuotojas (be sąmonės) dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į Panevėžio ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius