Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Girto vyro medžioklė baigėsi smėlio krūvoje (nuotraukos)

Lietuvos policijos Eismo priežiūros tarnybos ir Vilniaus rajono policijos pareigūnai susidūrė su neįprasta problema, kai sučiupę neblaivų vairuotoją, jo automobilyje aptiko kelis šaunamuosius ginklus ir du šunis.
Automobilis ant smėlio krūvos
Automobilis ant smėlio krūvos / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pirminiais duomenimis, šiek tiek prieš 18 val. Vilniaus rajono policijai buvo pranešta, kad nuo Molėtų Vilniaus link, kelyje Utena-Vilnius, važiuoja neblaivaus vairuotojo vairuojamas automobilis.

Informacija buvo perduota šiame kelyje budėjusiems Lietuvos policijos Eismo priežiūros tarnybos patrulių ekipažui. Neilgai trukus, pareigūnai pastebėjo ieškomą automobilį. Jau iš tolo matėsi, kad vairuotojas iš tiesų gali būti neblaivus - jis vingiavo po kelią, kai kurie vairuotojo manevrai buvo visai nesuprantami.

Remontuojamame kelio ruože ties Riešės gyvenviete pareigūnai įtartiną automobilį pabandė stabdyti. Šis nuo važiuojamosios kelio dalies pasuko į remontuojamą ruožą, užlėkė ant smėlio krūvos ir sustojo.

Po avarijos automobilis pats važiuoti nebegalėjo - užlėkus ant smėlio krūvos buvo smarkiai apgadintas jo dugnas.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavo vyras, kuris vos apversdamas liežuvį pranešė važiuojantis iš medžioklės. Vyrui iš pradžių sunkiai sekėsi net papūsti į alkoholio matuoklį. Galiausiai prietaisas parodė, kad vairuotojo organizme yra 2,31 prom. alkoholio. Tai jau sunkus girtumo laipsnis.

Policijos pareigūnai vyrui negalėjo leisti pačiam vairuoti toliau. Tačiau policininkai susidūrė su neįprasta problema - vyro automobilyje buvo du šunys ir keli šaunamieji ginklai. Tempti nebevažiuojančio automobilio į saugojimo aikštelę su šunimis pareigūnai neišdrįso. Po kurį laiką užtrukusios paieškos, policininkai surado girto vairuotojo dukrą, kuri sakė šunimis pasirūpinsianti ir juos parvešianti namo.

Ginklus pareigūnai nusivežė į policijos komisariatą. Pareigūnai teigia, kad, greičiausiai, medžiotojas neteks teisės jų laikyti. Jis taip pat, greičiausiai, už tai, kad vairavo neblaivus, neteks ir vairuotojo pažymėjimo. Vyriškiui taip pat teks sumokėti baudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius