Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

GPS suklaidintas lietuvis Lenkijos muitininkams įkliuvo su 7 kg džiovintų kanapių

Pasitikėti GPS – neverta. Tokią pamoką išmoko 23-ejų lietuvis, prieš kelias dienas keliavęs namo, bet įkliuvęs Lenkijos muitininkams. Galbūt niekas jo net tikrinęs nebūtų, jeigu jis per klaidą nebūtų atsidūręs ne Lietuvos-Lenkijos pasienyje, o šalia Lenkijos sienos su Kaliningrado sritimi.
Policijos radiniai
Narkotikai / Vilniaus policijos nuotr.

Kaip rašo gazeta.pl, lietuvis vežėsi neblogą krovinį – 7 kg džiovintų indiškų kanapių. Kaip vėliau vyras prisipažino muitininkams, jis važiavo į tėvynę iš Ispanijos. Vairavo lietuvis automobilį su vairu dešinėje pusėje, o kelią jam rodė navigacija.

Muitininkų teigimu, lietuvis jau buvo visiškai netoli sienos su Lietuva, kai GPS jį nukreipė keliu, taip pat vedančiu į Lietuvą, bet per Kaliningrado sritį. Taip vyras ir atsidūrė šiame pasienyje, kur britiškuoju automobiliu tuoj pat susidomėjo pareigūnai.

Automobilį nuspręsta atidžiai patikrinti ir degalų bake buvo rasti 32 paketai su marihuana – iš viso per 7,3 kg, kurių vertė juodojoje rinkoje, anot Lenkijos pareigūnų, apie 250 tūkst. zlotų (60 tūkst. eurų). Tyrimą dėl narkotikų kontrabandos toliau tiria Lenkijos policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius