-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Vabalninko į mikroautobusą rėžėsi iš miško išbėgęs briedis

Ketvirtadienio rytą netoli Vabalninko, ties Panevėžio ir Biržų rajonų riba, mikroautobusas susidūrė su briedžiu. Žvėris į kelią išbėgo iš miško tankmės.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Per avariją žmonės nenukentėjo. Į įvykio vietą atskubėję Biržų pareigūnai užfiksavo incidentą ir iškvietė medžiotojus. Jie į savo automobilį įkrovė kritusį gyvūną ir išvežė sunaikinti.

Medžiotojai teigė, kad briedis išbėgo ne prieš automobilį, tačiau trenkėsi į jo šoną. Vairuotojui pavyko suvaldyti transporto priemonę ir išlaikyti ją ant kelio.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Į mikroautobusą trenkėsi maždaug 300 kilogramų sveriantis briedis. Medžiotojai sakė, kad gyvūnas galėjo būti dvejų metų amžiaus.

Apžiūrinėdami gyvūną vyrai pastebėjo, kad jo priekinė koja kreivai suaugusi, tad gali būti, jog briedis ir anksčiau buvo patekęs į kokį nors incidentą, tačiau išgyveno.

Jų teigimu, kelio atkarpoje Vabalninkas – Paliūniškis šiemet nutrenktas jau nebe pirmas gyvūnas. Prieš kurį laiką netoli šios vietos po automobilio ratais žuvo elnias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius