-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grigiškėse aptiktas kontrabandos sandėlis, sulaikyti du vietos gyventojai

Antradienį muitinės pareigūnai Grigiškių garažų masyve aptiko baltarusiškų kontrabandinių cigarečių sandėlį. Muitinės kriminalinėje tarnyboje (MKT) pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizinėmis prekėmis, sulaikyti du garaže besidarbavę vietos gyventojai.
Sulaikyti cigarečių kontrabandininkai
Cigaretės. Asociatyvinė nuotr. / Vilniaus aps. VPK nuotr.

Po gauto pranešimo apie Grigiškių garažų masyve galimai sandėliuojamus nelegalius rūkalus, muitinės kriminalistai kurį laiką stebėjo minėtą vietą. Liepos 1-ąją, 9 val. ryto, pareigūnai pastebėjo prie garažo privažiuojantį automobilį „Volkswagen Transporter“, iš kurio išlipęs asmuo drauge su garaže laukusiu vietos gyventoju ėmė perkrovinėti į statinį cigarečių dėžes.

Šitaip besidarbuojančius vyriškius netikėtai užklupę MKT pareigūnai sulaikė 5 500 pakelių baltarusiškų cigarečių „Fest“ ir „Minsk Capital Super slim“. Aptiktos kontrabandos vertė – 41 250 Lt, abu rūkalų krovikai buvo sulaikyti, paaiškėjo, kad tai vietos gyventojai A.Z. ir I.K., kurie po apklausos buvo paleisti.

MKT Vilniaus skyriuje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizinėmis prekėmis. Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros prokurorai.

Gyventojai, turintys informacijos apie neteisėtą veiklą, nelegaliai įsigytas akcizais apmokestinamas prekes, visą parą gali skambinti nemokamu Muitinės pasitikėjimo telefonu 8 800 555 44.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius