-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radviliškėnai kontrabandines cigaretes vežė moteriškoje rankinėje

Policijos pareigūnai, kurie aiškina neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis atvejus, galėtų papasakoti ne vieną istoriją, kokiais būdais stengiamasi maskuoti kontrabandines cigaretes.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / Radviliškio r. PK nuotr.
Temos: 1 Tabakas

Pasak policijos departamento, taip nutiko ir Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Radviliškio rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio tyrėjai M. K. Pareigūnė gavo informacijos, kad vienas jos aptarnaujamos apylinkės gyventojas gali gabenti cigaretes su trečiųjų šalių banderolėmis, o transportavimo kelias, pasak informatoriaus, turėjo driektis per Šiaulėnų miestelį. Problemų kėlė tik faktas, kad nebuvo žinoma, kokiu automobiliu važiuos minėtas „transporteris“. 

Penktadienį, apie 12.15 val., pareigūnė pastebėjo automobilį „Mazda“, kurį susistabdžius paaiškėjo, kad jį vairuoja garbaus amžiaus vyriškis, o šalia sėdi pareigūnei žinomas J. P. Beje, nuo pastabių pareigūnės akių nepraslydo ir tai, kad, artėjant prie policijos automobilio, J. P. kažką numetė į automobilio salono galą. Prevencijos poskyrio tyrėja M. K. pasiteiravo važiuojančiųjų, ar pastarieji negabena draudžiamų daiktų. Į minėtą klausimą vyriškiai, kaip ir tikėtasi, atsakė neigiamai. Tačiau pareigūnės dėmesį patraukė salono gale besimėtanti rudos spalvos moteriška rankinė, iš kurios išdavikiškai kyšojo... cigaretės. Vyriškiai vienbalsiai paaiškino, kad ši rankinė – ne jų. Kadangi automobilyje nebuvo moters, po neilgo pokalbio vienas iš bendrakeleivių – J. P. – pripažino, kad šie 68 pakeliai cigarečių „NL New line“ su Rusijos Federacijos banderolėmis, priklauso jam. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius