-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyventojų pateikta informacija pasitvirtino – pareigūnai rado ir pilstuko, ir kontrabandinių cigarečių

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai praėjusią savaitę iš visuomenės gavę anoniminės informacijos, kad pilietė G. R. (gimusi 1960 m.), gyvenanti Kauno rajone, Padauguvos kaime, namuose laiko ir prekiauja cigaretėmis bei pilstuku, nedelsdami suorganizavo informacijos patikrinimą.
Rastas pilstukas ir kontrabandinės cigaretės
Rastas pilstukas ir kontrabandinės cigaretės / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kaip praneša Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, antradienį apie 15.30 val., siekdami patikrinti turimą informaciją, policijos pareigūnai nuvyko nurodytu adresu. Nors pilietė aiškino jog cigaretėmis ir alkoholiniais gėrimais neprekiauja bei, kad cigarečių ir namų gamybos alkoholio turi tik savo reikmėm, pareigūnai tokiais pasakojimais nepatikėjo.  Pas G. R. kambaryje rasta ir paimta apie 7,5 l namų gamybos bespalvio skysčio turinčio alkoholio kvapą ir 166 pakeliai cigarečių (10 pakelių „Minsk“, 116 pakelių „Fest“ ir 40 pakelių „NZ Gold Super slims“), su baltarusiškomis banderolėmis. 

Rastų cigarečių bendra vertė 1 236.08 Lt, pil. G. R. atžvilgiu pradėta administracinės teisės pažeidimo bylos teisena pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 1632 str. 1 d., 1772 str. (tokio pobūdžio teisės pažeidimai užtraukia baudą nuo vieno tūkstančio iki penkių tūkstančių litų su šių prekių konfiskavimu).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius