-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Druskininkų kurortą pailsėti susiruošęs rusas automobilyje gabeno cigarečių kontrabandą

Antradienį Kybartų kelio poste muitinės pareigūnams su kontrabandinėmis cigaretėmis įkliuvo į Druskininkus pailsėti vykęs vyriškis.
Automobilio dugne paslėptos kontrabandinės cigaretės
Automobilio dugne paslėptos kontrabandinės cigaretės / LRM nuotr.

Ankstų rytą, apie 7 val., į Kybartų kelio postą apynauju lengvuoju automobiliu „Renault Megane“ iš Kaliningrado srities atvyko Gusevo miesto gyventojas D.G.

Vyriškis pareigūnus tikino, kad vyksta atostogauti į Druskininkų kurortą ir žodžiu deklaravo gabenantis tik leidžiamą kiekį akcizinių prekių – 2 pakelius cigarečių ir 1 litrą degtinės. Tačiau muitininkai, įtardami, kad automobiliu gali būti gabenamos neteisėtos prekės, automobilį nutarė patikrinti detaliai.

Pareigūnai neapsiriko – automobilio „Renault Megane“ dugnas buvo „apšiltintas“ kontrabandiniais rūkalais. Specialiai įrengtoje slėptuvėje buvo rasta 1428 pakeliai dviejų rūšių „Golden Gate“ ir „NZ Super Slims“ cigarečių be banderolių, kurių vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – daugiau kaip 3 tūkst. eurų.

Už rūkalų kontrabandą Rusijos piliečiui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Vyriškiui gresia piniginė bauda, taip pat tabako gaminių ir transporto priemonės konfiskavimas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius