-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Kauno paplūdimius atvykusiems nedrausmingiems vairuotojams – baudos iki 2 tūkst. litų

Šią savaitę Kauno miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistai tikrino, kaip į prie Lampėdžio ežero esantį paplūdimį atvykę poilsiautojai laikosi viešosios tvarkos.
Lampėdžio ežeras
Automobiliai prie Lampėdžio ežero / Aliaus Koroliovo nuotr.

Viešosios tvarkos skyriaus specialistai užfiksavo kelias dešimtis atvejų, kuomet automobiliai buvo pastatyti ant vejos. Kai kurie vairuotojai buvo ypač įžūlūs – jų automobiliai buvo pastatyti kliudant medžių šakas bei krūmus. Tuo tarpu automobilių stovėjimo aikštelėje, esančioje Gervių gatvėje, buvo nemažai laisvų vietų. Daugelis pažeidėjų buvo perspėti, tačiau patiems įžūliausiems buvo surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai.

„Norėtume priminti, kad vairuotojai, statydami automobilius ant vejos, pažeidžia Kauno miesto tvarkymo ir švaros taisykles, o tai užtraukia administracinę atsakomybę – baudą iki 2000 litų“, – pabrėžia Viešosios tvarkos skyriaus atstovai.

Skyriaus specialistai vasaros sezono metu nuolat patruliuos miestiečių pamėgtose poilsio zonose: prie Lampėdžio ežero, Kauno marių, Panemunės šile bei kitose vietose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius