-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į krepšinio šventę Panevėžyje policija savaitgalį siunčia spoterių desantą

2014 m. kovo 29-30 dienomis Panevėžyje vyksiančioms Lietuvos krepšinio federacijos (toliau – LKF) taurės finalo ketverto varžyboms ruošiasi ir policija.
Sirgalių emocijos
Asociatyvinė iliustracija: sirgalių emocijos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Arenoje dirbs spoteriai – pareigūnai, kurie palaiko kontaktus su sirgaliais yra pasiruošę geranoriškai su jais bendradarbiauti.

Viešąją tvarką šalia „Cido“ arenos užtikrins Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, kurie reguliuos automobilių srautus, padės vairuotojams tinkamai ir saugiai pasistatyti automobilius. Iš sostinės pareigūnai atsiveš riedžius, kurie padės prižiūrėti tvarką. Arenoje dirbs Vilniaus ir Kauno pareigūnai (spoteriai), kurie palaiko kontaktus su sirgaliais, yra pasiruošę dialogo būdu dirbti su sirgalių grupėmis ir pagelbėti kilus bet kokiems su saugumu susijusiems klausimams. Bus organizuojamos sirgalių grupių policijos palydos iki „Cido“ arenos.

„Lietuvos policijos pareigūnai, dirbsiantys krepšinio šventėje, padės sirgaliams jaustis saugiai ir komfortiškai. Tikimės sirgalių geranoriškumo ir teigiamų emocijų“, – sako policijos generalinio komisaro pavaduotojas Renatas Požėla.

Krepšinio arenoje policija turės savo stendą, kuriame pristatys policijos profesiją, galimybes įsidarbinti policijoje, policijos naudojamą techniką.

Krepšinio šventė Panevėžio „Cido“ arenoje prasidės šeštadienį 11.30 val. Lietuvos moksleivių krepšinio lygos žvaigždžių diena, į kurią žiūrovai bus leidžiami nemokamai.

LKF vyrų taurės pusfinalių rungtynės šeštadienį prasidės 17.15 val.

Sekmadienį varžybos „Cido“ arenoje prasidės 13.30 val. moterų LKF finalu, o po jo seks vyrų rungtynės dėl 3–ios vietos. Šventę vainikuos vyrų finalo rungtynės, kurios prasidės 18.50 val., ir nugalėtojų apdovanojimas.

Lietuvos policija visiems krepšinio sirgaliams linki gražios ir saugios šventės, rašoma Policijos departamento prie VRM Komunikacijos skyriaus atstovų penktadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius