-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į pienvežio avariją vykęs evakuatorius apgadino į kultūros paveldo sąrašą įtrauktą Paliūniškio tiltą

Ketvirtadienio popietę Panevėžyje ir jo rajonuose pasipylė avarijos. Į incidentą pateko ir evakuatorius, kuris važiavo atversti greta Vabalninko miestelio nuo kelio nulėkusį vilkiką.
Avarija Paliūniškyje
Avarija Paliūniškyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Evakuatoriaus vairuotojas pasakojo, kad iš kolegos gavo skambutį, jog reikia pagalbos atverčiant prie Vabalninko apsivertusį pienvežį. Sėdęs į evakuatorių darbuotojas pajudėjo avarijos vietos link, tačiau Paliūniškyje pats pateko į eismo įvykį.

Privažiavęs Paliūniškio tiltą techninės pagalbos darbuotojas nesuteikė pirmenybės jam iš priekio važiavusiam ir pirmumo teisę turėjusiam automobiliui.

VIDEO: Į avariją vykęs evakuatorius apgadino Paliūniškio tiltą

Ant tilto evakuatoriaus vairuotojas ėmė stabdyti, tačiau toks sprendimas baigėsi smūgiu į tilto konstrukcijas. Tik vėliau vairuotojas pastebėjo, kad ant tilto yra išsiliejęs dyzelinas, ant kurio evakuatorius ir galėjo paslysti. Vairuotojas neslėpė, kad avarija – itin apmaudi.

„Jau vienuolika metų dirbu. Važiuojame juk ir žiemą. Per plikledį, per sniegą. Per tuos metus prie evakuatoriaus vairo neturėjau jokių avarijų o čia – prašau, lygioje vietoje“, – sakė evakuatoriaus vairuotojas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Paliūniškyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Paliūniškyje

Vairuotojas patikino, kad nemažai keblumų turėtų kilti dėl technikos remonto. Anot vairuotojo, Lietuvoje analogiško evakuatoriaus nėra, o dalių gali tekti ieškoti net už Atlanto.

Smūgio į tiltą metu buvo aplankstyti turėklai, ištrupėjo betoninės atramos, apgadinta konstrukcija.

Paliūniškio tiltas pastatytas dar 1933-iaisiais ir įtrauktas į kultūros paveldo objektų sąrašą. Prieš keletą metų šis tiltas buvo atnaujintas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius