-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 13 /2014 04 14

Į upę Pagiriuose įskrieję jaunuoliai prisipažino, jog vartojo alkoholį

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Pagiriuose į avariją pateko „Renault Laguna“. Dideliu greičiu važiavęs ir pavojingai manevravęs automibilis, kurį ėmė vytis policija, sulaužė kelio atitvarą, apsivertė ir įkrito į upę.
Avarija Pagiriuose
Avarija Pagiriuose / Aurimo Rimšelio nuotr.

Sekmadienį, apie 1 val. 7 min.,  Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 5-ojo būrio vyresnysis patrulis D. Žalneravičius, vyresnioji patrulė S. Jankauskaitė ir tyrėjas A. Zagorodnij gavę pranešimą apie triukšmą Vilniaus r., Vaidotų k., Šaltinio g., nuvyko į įvykio vietą ir pastebėjo priešpriešais, kaimo Statybininkų gatve dideliu greičiu skriejantį automobilį, vos nenuvažiavusį nuo kelio.

Pareigūnai ėmė vytis. Privažiavę Vokės tiltą, jie pamatė ant kelio besimėtančias automobilio nuolaužas, sulaužytą kelio atitvarą ir upėje apsivertusį automobilį.  Pro šalį važiavusi, įvykį  pamačiusi ir sustojusi vairuotoja paaiškino, kad automobilis tik ką įlėkė į upę. 

Patruliams pribėgus prie upės, automobilio vairuotojas jau buvo pasprukęs iš įvykio vietos, du 18-mečiai jaunuoliai išsilaisvinę iš automobilio stovėjo ant kranto, o 22-ejų mergina J.Ch., pakibusi žemyn galva, buvo likusi mašinoje.

Mergina buvo prisisegusi saugos diržu ir todėl negalėjo išlipti iš transporto priemonės, į kurią jau bėgo vanduo ir sėmė merginą.

Pasak Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus vyresniojo specialisto Dainiaus Drazdausko, patruliai sureagavo žaibiškai. Netrukus į įvykio vietą atvyko ir antras policijos ekipažas. Patruliai nupjovė saugos diržą ir ištraukė skęstančią merginą.

Automobilį iš upės ištraukė ugniagesiai gelbėtojai.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, nuo jaunuolių sklido stiprus alkoholio kvapas, jie prisipažino, kad visi (ir automobilio vairuotojas) vartojo alkoholinius gėrimus.

Įvykio tyrimas tęsiamas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius