Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ieškomas sunkvežimis, prie Padovinio kaimo numušęs nuo kelio „Audi A6“

Nuo kelio Marijampolė–Daukšiai–Šventragis prieš savaitę nulėkęs ir apvirtęs lengvojo automobilio „Audi“ vairuotojas laukia, kol policija suras avarijos sukėlimu įtariamą sunkvežimio vairuotoją. Pareigūnai prašo liudininkų pagalbos.
Įvykio vietoje
Asociatyvinė iliustracija: apvirtęs automobilis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriuje tiriamas eismo įvykis, galimai įvykęs 2016 gruodžio 28 d. apie 22.45 val. Marijampolės sav., kelyje Marijampolė–Daukšiai–Šventragis, netoli Padovinio kaimo.

Įvykio metu nenustatytos markės krovinio automobilio vairuotojas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Audi A6“, kuris dėl įvykusio susidūrimo nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Krovininio automobilio vairuotojas iš eismo įvykio vietos, su kuria yra susijęs, pasišalino, pažeisdamas Kelių eismo taisykles.

Asmenis, mačiusius šį eismo įvykį ar turinčius kitos tyrimui vertingos informacijos, prašome kreiptis į Kelių policijos skyrių, esantį Marijampolėje Kudirkos g. 61 (1 kab.), arba paskambinti tel. (8 343) 51 090.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius