-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš avarijos vietos pabėgęs neblaivus „Audi“ vairuotojas mėtyti pėdas baigė griovyje

Kaune per eismo įvykį buvo sužalotas dvejų metų berniukas. Avariją sukėlęs, kaip įtariama, neblaivus vairuotojas iš nelaimės vietos pasišalino, tačiau netrukus buvo sulaikytas, kai nesuvaldęs automobilio įlėkė į griovį.
Policininkas.
Policininkas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno kelių policijos duomenimis, eismo įvykis pirmadienį užfiksuotas Raudondvario plente, ties sankryža su Jovarų gatve. Pirminiais duomenimis, „Audi Coupe“, kurį vairavo neblaivus ir teisės vairuoti neturintis 34-erių vyras, ties sankryža nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į priekyje važiuojantį ir stabtelėjusį Toyota Avensis. Per avariją nesmarkiai sužalotas dvimetis „Toyota“ keleivis. Kauno medicinos universiteto klinikų medikų apžiūrėtas vaikas tą pačią dieną išleistas namo.

Avariją sukėlęs „Audi“ vairuotojas iš nelaimės vietos pasišalino, tačiau toli nuvažiuoti nespėjo: policijos pareigūnai jį sulaikė, kai kelyje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai nesuvaldęs automobilio nuvažiavo į griovį.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Policija neteikia duomenų, dėl kokių priežasčių vairuotojas neteko vairuotojo pažymėjimo. Kol kas oficialiai nepatvirtintos žinios ir dėl neblaivumo avarijos metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius