Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 11 27 /10:31

Iš ligoninės Alytuje pabėgo tuberkulioze sergantis vyras, iš Valkininkų spruko sergantis paauglys

Iš ligoninės šeštadienį Alytuje pabėgo priverstinai nuo tuberkuliozės gydomas 66-rių metų B.Ž. Vyras serga pavojinga ir atvira tuberkuliozės forma.
Romainių tuberkuliozės ligoninė
Tuberkuliozės ligoninė/ Asociatyvi nuotr. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Alytaus apskrities pareigūnai pranešė, kad šeštadienį 13.30 val. gavo pranešimą, kad iš Alytaus apskrities tuberkuliozės ligoninės pasišalino ir negrįžo sunkia tuberkuliozės forma sergantis Pakruojo rajono gyventojas.

Jam Pakruojo rajono apylinkės teismo nutartimi yra paskirtas priverstinis 6 mėnesių gydymas.

Vyro ūgis siekia apie 1,70 cm, svoris apie 84 kg, vidutinio kūno sudėjimo, trumpų žilstelėjusių plaukų, apsirengęs pilkos spalvos striuke, juodos spalvos kelnėmis, juodos spalvos kepure su snapeliu, mūvėjo šlepetes.

Toks pat atvejis užfiksuotas ir Vilniuje. Tiesa, pabėgęs ligonis – paauglys, kuris nuvyko tiesiai į savus namus Druskininkuose.

Alytaus apskrities policija praneša, jog lapkričio 26 d. apie 9.00 val. iš Vaikų ligoninės VšĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų filialo Vaikų tuberkuliozės skyriaus Valkininkų „Pušelė“ savavališkai pasišalino 15-metis L.S., kuris apie 22.40 val. grįžo į namus, esančius Druskininkuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius