Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Įtartiname BMW policininkai rado įrenginį „žolei“ rūkyti ir apsirūkiusius jaunuolius

Pakruojo rajone sulaikyti marihuanos rūkymu įtariami jaunuoliai.
Policijos sulaikytas marihuanos mėgėjų BMW.
Policijos sulaikytas marihuanos mėgėjų BMW. / Pakruojo rajono policijos nuotr.

Vykdant prevencinę priemonę „Vieša vieta – saugi vieta“, balandžio 11 d., apie  12 val., Pakruojo rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus pareigūnai patruliuodami stebėjo, ar Pakruojo rajono gyventojai laikosi bendrų gyvenimo normų viešose vietose.

Patrulių dėmesį patraukė Jovarų kaime, atokioje gatvelėje, stovintis tamsios spalvos automobilis BMW, pasakojama Šiaulių apskrities VPK atstovų ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Automobilyje sėdėjo 22 ir 21 metų Pakruojo rajono gyventojai, kurie policijos pareigūnams nesugebėjo paaiškinti, ką jie veikia nuošalioje vietoje. Apžiūros metu automobilyje rastas įrenginys „žolei“ rūkyti, o šalia automobilio – paketas su, kaip įtariama, narkotinėmis medžiagomis. Įtarus, kad jaunuoliai galėjo vartoti narkotines medžiagas, Pakruojo ligoninėje buvo atliktas patikrinimas mini testu ir nustatyta, kad minėtų asmenų šlapime rasta narkotinės medžiagos – marihuanos.

Vaikinai sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Pakruojo r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Sulaikyti jaunuoliai Pakruojo rajono policijai žinomi, jie ne kartą bausti administracine tvarka, vienas iš jų teistas už pasipriešinimą policijos pareigūnams ir už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius