-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunimas vakaroja su kvaišalais

Lapkričio 24-osios vakarą Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai skyrė narkotinių bei psichotropinių medžiagų cirkuliavimo procesų Šiauliuose kontrolei.
Rasti kvaišalai
Rasti kvaišalai / Šiaulių APK nuotrauka
Temos: 1 Narkotikai

Kadangi turėta informacijos, kad jaunimas vakaroja su kvaišalais, pareigūnai tikrino turimus duomenis ir sulaikė du neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis įtariamus šiauliečius.

Prie vieno Šiaulių daugiabučio namo kriminalistai sustabdė ir patikrino du jaunuolius, kurių vieno kelnių kišenėje buvo rasti trys polietileniniai paketėliai su augalinės kilmės medžiaga, manoma, kanapėmis. Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas ir sulaikytojo vaikino namuose atlikta krata. Čia, rašomojo stalo lentynoje ir balkone esančiame tuščiame gėlių vazone, rastas dar 31 polietileninis paketėlis, manoma, su tų pačių kvaišalų dozėmis ir atskiras maišiukas su nedozuota smulkinta augaline medžiaga. Kadangi vaikinas įtariamas narkotinių medžiagų platinimu, jis izoliuotas nuo visuomenės ir uždarytas į areštinę.

Tęsdami tyrimą, pareigūnai Karaliaučiaus g., prie degalinės esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, tikrino čia stovinčius automobilius. Vieno jų ekipažas sukėlė įtarimą, nes tai buvo trys jaunuoliai, apie kuriuos turėta informacijos, kad jie vartoja narkotines medžiagas. Įdėmiai apžiūrėjus transporto priemonę, įvairiose salono vietose rasta apie 5 g, manoma, tų pačių kanapių. Kadangi automobiliu naudojasi 29-erių metų D.B., jam pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius