-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 05 /11:24

Jonavos rajono miške rasti žmogaus palaikai be galvos ir dalies kaulų

Jonavos policijos pareigūnai aiškinasi, kam priklauso kaulai ir raudonas dviratis, pirmadienį aptikti atokioje miško vietoje.
Prie palaikų rastas dviratis
Prie palaikų rastas dviratis / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį apie 12 val. Jonavos r., Užusalių kaime, miške, rasti apirę žmogaus palaikai be galvos ir daugumos kaulų.

Šalia palaikų rastas raudonos spalvos dviratis. Asmens tapatybė nustatinėjama.

Neatmetama, kad kaulus galėjo ištampyti laukiniai žvėrys.

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, palaikus miške atsitiktinai aptiko Užusalių seniūnijos gyventojas. Palaikai rasti pelkėtoje vietoje, suirę, taip pat nerasta kaukolės ir daugumos kitų kaulų.

Rasti drabužių: juodos spalvos kelnių, tamsios spalvos džemperio, rudos ir baltos (margos) spalvos palaidinės likučiai. Šalia rastas raudonos spalvos dviratis su užrašu „Sunline“ ir 1 l talpos tuščias stiklainis. Palaikai išvežti į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Kauno skyrių.

„Jeigu turite kokių nors duomenų apie minėto asmens tapatybę ar kitas aplinkybes, galinčias padėti tyrimui, prašome informuoti Kauno apskrities VPK Jonavos r. PK Kriminalinės policijos tyrėją Vilių Sakalauską telefonais: (8 349) 33 117, 33 100 arba bendruoju pagalbos telefonu 112. Taip pat informaciją galite suteikti ir per policijos elektroninių paslaugų sistemą epolicija.lt“, – rašoma Kauno policijos pranešime.

Kam priklauso miške rasti kaulai aiškinasi ir Zarasų policija. Sekmadienį apie 16 val. Zarasų r., Antalieptės seniūnijoje, Svidžių kaime, miško pakraštyje rasta nenustatytos tapatybės žmogaus kaukolė ir vienas kaulas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius