Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 25 /13:23

Joninių balti arkliai Lietuvoje: smurtas „pražydo“ skaisčiau už paparčio žiedą

Birželio 24-osios vakarą, laisvą Joninių dieną, Šiaulių ir Panevėžio apylinkėms padovanojo visą puokštę įvairaus smurto. Neįmanoma surašyti, kiek kartų vyrai mušė savo moteris, vaikus ir atvirkščiai. Jūsų dėmesiui tik keletas smurto proveržių viešose vietose.
Kirvis
Kirvis / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Kirvis Smurtas

Joninių naktį Šiaulių rajone, Gruzdžių miestelyje, prie degalinės „Junasa“, esančios šalia kelio Šiauliai-Gruzdžiai, neblaivus (0,46 prom.) vyras, gim. 1996 m., buvo sumuštas trijų nepažįstamų asmenų.

Draugas išsitraukė kirvį ir pagrasino pareiškėją užmušti, nužudyti

Vakare, tame pačiame miestelyje, Nepriklausomybės aikštėje, Joninių šventės metu, kitų žmonių akivaizdoje, dėl chuliganiškų paskatų, 3 nepažįstami sumušė neblaivų (1,98 prom.) vyrą.

Raseinių rajono Mirklių kaime penktadienio vakarą, Šaltinio gatvėje, neblaivus (2,34 prom.) vyras, gim. 1980 m., pasiėmęs į rankas pagalį, užpuolė su mažamečiais vaikais ėjusį blaivų vyrą.

Dėl grumtynių metu sužalotų kairės rankos krumplių nukentėjusysis į medikus nesikreipė. Įtariamas nusikalstamos veiklos padarymu vyras dėl prakirsto kairio antakio po apžiūros gydosi ambulatoriškai. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Birželio 24 dieną, vos patekėjus saulei, Šiaulių architektų gatvėje viešoje vietoje prie vyro, gim. 1995 m., pribėgo du nepažįstami asmenys, sumušė bei pagrobė mobilaus ryšio telefoną „Samsung“, su telefone buvusiais 20 eurų ir asmens tapatybės kortele.

Pasvalio rajone, namo kieme, viešoje vietoje, vyrai, gimę 1980 ir 1981 metais, įžūliu elgesiu demonstruodami nepagarbą aplinkiniams ir aplinkai, sumušė vyrą, gimusį 1986 metais.

VšĮ Pasvalio ligoninės priėmimo skyriuje nukentėjusiajam susiūta galva bei lūpa, nustatytas 3,53 prom. girtumas.

Vyras, gimęs 1984 m., gyvenantis Panevėžyje, pranešė, kad birželio 24-osios vakarą, būnant pas draugą namuose, kilo konfliktas, kurio metu draugas išsitraukė kirvį ir pagrasino pareiškėją užmušti, nužudyti, bei smūgiavo kirviu ne mažiau 10 kartų į įvairias kūno vietas.

Pareiškėjui VšĮ „Respublikinė Panevėžio ligoninė“ nustatytos kirstinės galvos, kairio delno ir kairės kojos žaizdos, išleistas gydytis ambulatoriškai į namus. Įtariamasis sulaikytas.

Vyras (gimęs 1965 m.) rankos delnu trenkė neblaiviai (nustatytas 0,45 promilės girtumas) dukrai (gimusi 1992 m.) į veidą.

Birželio 24 d. apie 22 val. Šiauliuose, Birutės g., namuose, kilus konfliktui, neblaivi (1,95 prom.) moteris (g. 1958 m.) peiliu sužalojo neblaivų (1,81 prom.) sūnų (g. 1980 m.), kuris, konflikto metu, sumušė motiną. Nukentėjusieji į medikus nesikreipė. Abu uždaryti į areštinę.

Birželio 24 d., 23.23 val., Telšių r., Kaunatavos k., vyrui (gimęs 1978 m.) atvykus pas tėvus ir su broliu dirbus ūkio darbus, tarp pastarųjų kilo konfliktas, dėl ko brolis vyrą parvertė ant žemės ir pagaliu sudavė keletą smūgių į galvą.

Birželio 24 d., apie 19.12 val., Mažeikiuose, Žemaitijos g., daugiabučio namo bendrojo naudojimo koridoriuje, moteris (gimusi 1963 m.) medine lazda sudavė du smūgius savo sugyventiniui į galvos sritį.

Birželio 24 d., apie 21.30 val., Mažeikiuose, Sodų g., neblaivus (nustatytas 3,29 promilės girtumas) vyras (gimęs 1970 m.), sugriebęs už rūbų stumdė savo mamą (gimusią 1931 m.) ir ranka jai sudavė į krūtinę.

Birželio 25 d., apie 2.00 val., Naujojoje Akmenėje, J.Janonio g., namuose, kilusio konflikto metu, neblaivus (nustatytas 1,28 promilės girtumas) vyras (gimęs 1965 m.) rankos delnu trenkė neblaiviai (nustatytas 0,45 promilės girtumas) dukrai (gimusi 1992 m.) į veidą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius