Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką rezgė į Lietuvą keliavę baltarusiai, turėję baisią kaukę, seną pistoletą ir geležtę?

Baltarusių mašinoje muitininkai aptiko kaukę, pistoletą ir peilį. Po patikrinimo Lavoriškių kelio poste automobilio „Seat Alhambra“ vairuotojas sulaikytas dviem paroms.
Surasti daiktai
Surasti daiktai / Muitinės kriminalinės tarnybos nuotr.

Muitinės pareigūnai sekmadienio popietę Lavoriškių kelio poste patikrinę iš Baltarusijos įvažiavusį lengvąjį automobilį, jame rado paslėptus pistoletą, peilio geležtę ir veidą maskuojančią kaukę.

Vienas iš dviejų į Lietuvą važiavusių baltarusių sulaikytas.

Gruodžio 15 d., apie 15. 30 val. į Lavoriškių kelio postą iš Baltarusijos atvažiavo lengvasis automobilis „Seat Alhambra“, kuriuo vykę du Baltarusijos piliečiai žodžiu deklaravo nevežantys jokių draudžiamų prekių.

Tačiau muitinės pareigūnams patikrinus automobilį, salone, po priekine keleivio sėdyne rastas maišelis su pistoletu ir peilio geležte. O „Seat Alhambra“ patikrinus dar detaliau, automobilio bagažinėje, po plastikine apdaila rasta ir veidą maskuojanti kaukė.

Po apklausos vienas iš baltarusių buvo paleistas, antrasis, automobilio vairuotojas A.H., sulaikytas dviem paroms.

Muitinės kriminalinės tarnybos Vilniaus skyriuje dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 199 str. 2 dalį (Šaunamųjų ginklų kontrabanda), rašoma Muitinės kriminalinės tarnybos atstovo ryšiams su visuomene Gedimino Kulikausko pirmadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius