Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kambaryje negyvą kūdikį slėpusios moters buvęs klasės draugas: „Prieš mėnesį nė nesimatė, kad ji nėščia“

Vilniuje, Dvarčionyse, penktadienį po lova buvo rastas negyvas kūdikis. Vakare 25 metų įtariamoji sulaikyta bute sostinės Žirmūnų rajone. Sukrėstoje Dvarčionių bendruomenėje netyla klausimas, kodėl taip įvyko.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Socialinio tinklo „Facebook“ „Dvarčionių bendruomenės paskyroje gyventojai ėmė baisėtis šiurpiu įvykiu. Į aptarimą, ieškant atsakymo, kodėl, įsitraukė ir įtariamosios kaimynė bei buvęs jos klasės draugas.

Kaimynė Lena parašė, kad galvoje netelpa, kaip galima būti tokia beširde: „Na, pagimdei, tai nunešk į „Gyvybės langelį“. Nėra žodžių...“

15min susisiekus su ja, moteris sakė, kad negalinti nieko pasakyti apie įtariamąją, nepaisant to, kad gyveno kaimynystėje: „Esu ją tik mačiusi, jokio bendravimo niekada nebuvo.“

Mokykloje gabumais nepasižymėjo

Tuo metu įtariamosios buvęs klasės draugas Andrejus 15min pasakojo, kad su įtariamąja Ilona buvo pažįstamas nuo pirmos klasės. „Nebuvome geri draugai, bet kažkiek pabendraudavome. Mokykloje ji nebuvo viena geriausių mokinių, tačiau mokėsi ir ne prasčiausiai. Kai baigėme pradinę mokyklą, perėjome į Daukšos vidurinę (dabartinį VGTU licėjų – 15min)“, – pasakojo vyras. Štai tada, anot jo, prasidėjo esminiai merginos pokyčiai. „Tada ji labai pasikeitė, atrodė kaip vadinama marozė“, – taip ją apibūdino buvęs bendraklasis.

Po aštuntos klasės bendravimas išvis kuriam laikui nutrūko – esą ji buvo dingusi iš akiračio: „Gal su vaikinu gyveno ar šiaip kur. Po kelių metų tik vėl atsirado“. Mokykloje ji esą turėjo pravardę Kinkongas. Kodėl ir kieno ji taip buvo praminta, vyras nepamena.

Jis teigė nepastebėjęs kokių nors keistenybių: „Nors mažai su ja bendravau. Aišku, esu buvęs pas ją svečiuose, tačiau nieko neįprasta pas ją nemačiau.“

Andrejus sakė sutikęs moterį prieš mėnesį ir nė nepastebėjęs, kad ji laukiasi: „Net nesimatė, kad nėščia.“ Dabar, pasak vyro, Dvarčionių bendruomenėje netyla kalbos: „Visi labai nustebinti liko, kad taip nutiko“.

Šeima stengėsi nukreipti doros keliu

Socialiniame tinkle „Facebook“ išsiliejo ir įtariamosios tėvu prisistatęs vyras vardu Jurijus.

„Aš esu šitos išsigimėlės tėvas. Mes viską darėme, kad nukreiptume ją į padorų kelią. Kas mus žino, tas patvirtins mano ketinimus. Bet būna atvejų, kai ne viską mes galime matyti. Mums labai skaudu netekus anūkės, todėl prašome nepilti š**o ant mūsų šeimos. Iš anksto ačiū“, – rašė įvykio sukrėstas vyras.

15min susisiekus su juo, šis sakė kol kas norintis susilaikyti nuo komentarų apie tai, kas įvyko, ir paprašė supratimo sudėtingu šeimai metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius