Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Karo policininkai per sunkvežimio avariją padirbėjo ir medikais, ir eismo reguliuotojais

Penktadienio popietę Šalčininkų rajone vertėsi sunkvežimis. Karo policininkai suteikė pagalbą šiame eismo įvykyje nukentėjusiajam žmogui ir užtikrino nelaimės vietoje tvarką.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juozo Derkinčio nuotr.

Sausio 16 d., penktadienį po pietų, Lietuvos kariuomenės Karo policijos kariai suteikė pagalbą autoįvykyje nukentėjusiam asmeniui – sužeistąjį ištraukė iš apvirtusio sunkiasvorio automobilio, suteikė medicinos pagalbą ir iškvietė specialiąsias tarnybas.

Nelaimė atsitiko kelyje Vilnius–Rūdninkai. Iš pratybų į savo dalinį grįždami karo policininkai pamatė, kaip prieš juos apvirto žvyrą vežęs sunkiasvoris automobilis MAN. 

Kariai nieko nelaukdami nuskubėjo teikti pagalbos: ištraukė iš gulinčio ant šono sunkvežimio sužeistą vairuotoją, sutvarstė sužalotą jo galvą ir iškvietė specialiąsias tarnybas.

Kol atvyko specialiosios tarnybos, karo policininkai saugojo įvykio vietą ir patys reguliavo eismo srautą, pasakojama Krašto apsaugos ministerijos Viešųjų ryšių departamento atstovų penktadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius