-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune įkliuvusiems dviem armėnams teks paploninti pinigines

Pasieniečiams Kaune įkliuvo penkerių metus nelegaliai šalyje buvęs armėnas ir jo tautietis, neteisėtai suteikęs gyvenamąjį plotą.
Valstybės sienos apsaugos tarnyba
Valstybės sienos apsaugos tarnyba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, ketvirtadienį VSAT Nelegalios migracijos prevencijos ir kontrolės Kauno poskyrio pareigūnai ir Vilniaus rinktinės operatyvininkai vienoje Kauno gatvėje patikrinti sustabdė tamsaus gymio vyrą.

Jis pasieniečiams pateikė 26 metų Armėnijos piliečio vardu išduotą pasą. Paaiškėjo, kad jame įklijuota Lietuvos viza baigė galioti 2004 metų spalį ir nuo tada vyras šalyje buvo nelegaliai.

VSAT pareigūnai netrukus išsiaiškino, kad armėnas Kaune buvo apsistojęs pas savo 35 metų tautietį, turintį leidimą nuolat gyventi Lietuvoje.

Gatvėje sulaikytam vyrui VSAT pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl neteisėto buvimo šalyje. Armėnui skirta 625 litų bauda.

Jo tautiečiui taip pat teks paploninti piniginę. 35 metų armėnui pradėta administracinė teisena už tai, kad jis suteikė gyvenamąjį plotą neteisėtai šalyje buvusiam užsieniečiui. Vyrui skirta 1500 litų bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius