-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune padegtas „Mercedes Benz“

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą Lietuvoje kilo 20 gaisrų, per kuriuos vienas žmogus žuvo ir vienas buvo traumuotas. Ugniagesiai dar atliko 13 kitų gelbėjimo darbų ir išgelbėjo 2 piliečius.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / 15min.lt nuotr.

Pirmadienį vakare Panevėžyje, Ukmergės gatvėje, gaisras kilo apleistame pastate. Iškviesti ugniagesiai užgesino viduje degančias šiukšles ir išnešė iš pastato du 55 ir 57 metų vyrus. Pastarasis vyras buvo išvežtas į ligoninę, jam nustatytas apsinuodijimas smalkėmis.

Panašus gaisras kilo ir ankstų antradienio rytą Kėdainių rajono Lančiūnavos kaime. Čia apleistame dviejų aukštų su mansarda buvusio dvaro pastate taip pat buvo deginamos šiukšlės. Įsiplieskusi ugnis pradegino kambario grindis, pro kurias, kaip manoma, ir įkrito ten buvęs vyriškis. Atvykę ugniagesiai užgesino degantį pastatą ir rūsyje aptiko apdegusio vyro kūną. Įvykis tiriamas.

Pagėgiuose, Vilniaus gatvėje, pirmadienį gaisras kilo daugiabučiame name. Atskubėję ugniagesiai iš uždūmintos laiptinės pro antro aukšto langą išgelbėjo du namo gyventojus. O gaisras kilo pirmo aukšto virtuvėje iš krosnies iškritus degančiai žarijai.  Per gaisrą sudegė namų apyvokos daiktai, aprūko ir apdegė laiptinės sienos.

Klaipėdos rajono Kalnuvėnų kaime vakare taip pat užsidegė gyvenamasis namas. Apdegė kambario lubos, sienos ir namų apyvokos daiktai, tačiau ugnis smarkiau neįsiplieskė ir buvo užgesinta.

Ugnis pirmadienį niokojo ir ūkinius pastatus. Vilniaus rajono Sadūniškių kaime vakare ugnis nusiaubė T.V. ūkinį pastatą. Per gaisrą nudegė pastato stogas, sudegė namų apyvokos daiktai, apdegė kelios tonos šieno.

Kėdainių rajono Sičionių kaime ugnis nusiaubė V.R. pirtį. Išdegė pirtis, nuo ugnies buvo išgelbėtas šalia stovintis ūkinis pastatas.

Antradienio naktį Kaune, V.Krėvės prospekte, kaip įtariama, buvo padegtas lengvasis automobilis „Mersedes Benz“. Išdegė mašinos variklio skyrius. Įvykis tiriamas.

Pirmadienį ryte Kaune, Kražantės gatvėje, Kauno regiono geležinkelio stočių skyriaus konteinerių iškrovimo ir pakrovimo aikštelėje įvyko sprogimas. Sprogimo židinys buvo jūriniame konteineryje, į kurį buvo pakrautas automobilinis krautuvas, dvi 10 litrų plastikinės talpos su benzinu, įrankiai, detalės. Sprogimas ne tik apgadino šį konteinerį, bet ir dar 4 kitus šalia esančius konteinerius. Žmonės per sprogimą nenukentėjo, nuostoliai skaičiuojami, įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius