-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune pėsčiųjų perėjoje partrenkto devynmečio būklė vis dar sunki, jo tėtis prašo pagalbos

Rugsėjo 14 d. pavakarę Kauno K.Baršausko gatvėje, netoli VI forto žiedo, moters vairuojamo „Renault“ buvo partrenktas per pėsčiųjų perėją ėjęs berniukas. Praėjus pusantro mėnesio, devynmečio būklė vis dar sunki. Jo tėtis Majus prašo visuomenės pagalbos – ieško įvykio liudininkų.
Partrenktas vaikas
Partrenktas vaikas / Kur stovi policija Kaune nuotr.

„Labas vakaras. Esu Nojaus tėtis. Vis dar ieškau žmonių, mačiusių šį įvykį. Ieškome liudininkų, galinčių suteikti informacijos mums su Nojumi. Jo būklė – sunki ir miglota, medikai vis dar kovoja. Nenorime klausimų ir užuojautų. Prašome pagalbos. Prašau atsiliepti. Mano numeris 860088802; „Facebook“ profilis: Majus Majus Tatuiruotes; el. paštas: majus.tattoo@gmail.com. Pasidalinkite. Ačiū“, – taip į visuomenę kreipėsi sunkiai sužaloto Nojaus tėtis.

Rugsėjo 14 d. apie nelaimę jis teigia sužinojęs iš Kauno klinikų personalo. Sūnui buvo stipriai sutrenkta galva. Praėjus mėnesiui, berniuko būklė, nors ir stabili, negerėja. Ji vis dar sunki. Medikai tekalba apie įvairiausius kraštutinumus.

„Buvo pirmūnas mokykloje. Labai motyvuotas, protingas sūnus. Nuostabus vaikas. Ėjo per perėją, manau, viskas tuo pasakyta“, – paklaustas, ar pats turi sau atsakymą, kas nutiko tą nelemtą dieną, patikino Majus.

Sūnų partrenkusi vairuotoja didelės iniciatyvos visko išsiaiškinti, padėti, pasak jo, nerodo. Ji tik parašė keletą žinučių Nojaus mamai, bandė kalbėtis su ja. Šeima ruošiasi teismui.

„Labai norėtųsi atrasti kokią filmuotą medžiagą. Liudininkai, atsiliepkit“, – prašė vyras.

15min primena, kad rugsėjo 14 d. į vietą atvykus greitosios pagalbos medikams, mažametis berniukas gulėjo kraujo klane ir buvo praradęs sąmonę. Liudininkų teigimu, vaiko pulsas dar buvo apčiuopiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius