Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno pareigūnai sulaikė asmenį, turėjusį 100 kg kanapių dervos (nuotraukos)

Kauno apskrities VPK pareigūnai disponavo informacija, kad iš Lietuvos Respublikos į Baltarusijos Respubliką kontrabanda yra gabenami labai dideli narkotinių medžiagų kiekiai.
Kanapių derva
Kanapių derva / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, š.m. rugpjūčio 14 d., kartu su Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie LR VRM Vilniaus rinktinės OVS pareigūnais, buvo atlikta bendra operacija, kurios metu Lavoriškių sienos perėjimo punkte buvo sulaikytas Lietuvos pilietis A.G. (gim. 1976 m.), be pastovios gyvenamosios vietos. Jo vairuojamo automobilio įrengtose slėptuvėse rasta ir paimta labai didelis kiekis - apie 100 kg, kaip įtariama, narkotinės medžiagos - kanapių dervos.

Įtariamasis A.G. buvo sulaikytas ir patalpintas į Kauno apskrities VPK areštinę, jam pareikšti įtarimai labai sunkaus nusikaltimo padarymu, pagal LR BK 260 str. 3 d. (neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių medžiagų kiekiu) ir 199 str. 2 d. (narkotinių medžiagų kontrabanda).

Pirmadienį Kauno miesto apylinkės teismo nutartimi jam paskirta kardomoji priemonė - suėmimas 3 mėnesių laikotarpiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius