-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija ieško peilio, kuriuo buvo sužalotas devyniolikmetis

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Dainavos PK pareigūnai sulaikė asmenį, kuris mėnesio pradžioje Taikos prospekte, Kaune, peiliu sužalojo devyniolikmetį jaunuolį.
Kauno policija
Kauno policija

Kaip informuoja Kauno policija, pranešimą, kad į Kauno medicinos universteto klinikas dėl daugybinių durtinių žaizdų pristatytas jaunuolis, Kauno policija gavo gegužės 4 d. apie 1.35 val. Pagal pirminę informaciją, jaunuolis peiliu buvo sužalotas žodinio konflikto su grupe nepažįstamų asmenų metu.

Pareigūnai sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamą aštuoniolikmetį kaunietį R.V. Niekur nesimokantis ir nedirbantis jaunuolis jau teistas 2 kartus. Jam pareikšti įtarimai dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo iš chuliganiškų paskatų. Už šį nusikaltimą gali būti baudžiama laisvės atėmimu nuo dvejų iki dvylikos metų. R.V. teismas leido suimti dviems mėnesiams.

Tyrimą atliekantys pareigūnai nustatė, kad įrankis (peilis), kuriuo buvo sužalotas nukentėjusysis, galėjo būti išmestas netoli įvykio vietos, todėl prašoma atsiliepti asmenis, kurie netoli Taikos pr. 62-ojo namo jį rado, ir paskambinti į Kauno policiją tel. 8-37 303 896, 303 850 (visą parą) arba 02.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius