-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija sunaikino kontrabandinių cigarečių daugiau nei už 820 000 eurų

Lapkričio 22 d. apie 9 val. Kauno apskrities VPK pareigūnai, tikrindami gautą informaciją, Kauno Palemono g. angare aptikto vilkiką „DAF XF“ su puspriekabe „Krone“, žymėtą Rusijos Federacijos valstybiniais numerių ženklais. Taip pat buvo pastebėti ir asmenys, iš puspriekabės į angarą kraunantys kartonines dėžes. Aptikta cigarečių kontrabanda prokuroro sprendimu buvo sunaikinta.

Vilkiko puspriekabėje ir angare rasta 700 dėžių cigarečių: 175 000 pakelių cigarečių „Fest“ su baltarusiško pavyzdžio banderolėmis ir 175 000 pakelių cigarečių „NL“ be banderolių.

Rastų cigarečių bendra vertė su privalomais sumokėti mokesčiais siekia 822 500 eurų, t. y. viršija 250 MGL dydžio sumą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 192 str. 1 d.

Pareigūnai greitai sulaikė 5 įtariamuosius, kurie buvo uždaryti į areštinę. Tai 25-rių bei 24-rių metų Kauno gyventojai, 35-rių bei 34-rių Vilniaus gyventojai bei 59-rių metų Kaliningrado gyventojas (vilkiko vairuotojas).

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Antrojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai. Tyrimas tęsiamas.

Gegužės 4 d. kontrabandinės cigaretės – visi 350 000 pakelių – prokuroro nutarimu buvo sunaikintos.

VIDEO: Sunaikinta kontrabandinių cigarečių už daugiau nei 820 000 eurų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius