Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kazlų Rūdoje sulaikyti prekybos centrą apvogti bandę du įtariamieji

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienįKazlų Rūdoje pareigūnai sučiupo du vagyste iš prekybos centro įtariamus asmenis, pranešė Policijos departamentas.
Antrankiai
Antrankiai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak policijos pranešimo, apie 2.16 val. suveikus signalizacijai, pareigūnai per 7 minutes atvyko į įvykio vietą, Valančiaus gatvėje. Vienas pareigūnas liko prie durų, o kitas, apžiūrėjęs pastatą, prie avarinių durų aptiko pėdų pėdsakus sniege.

Pareigūnai iškvietė dar vieną ekipažą ir ėmė ieškoti įtariamųjų.

Pareigūnai užlipo ant prekybos centro stogo ir tenai pamatė du gulinčius vyriškius, kurie buvo sulaikyti. Vagys į vidų buvo patekę sulaužę stoglangį. Atrakinę seifą, vyriškiai visoje patalpoje išmėtė ir suslėpė pinigus.

Nustačius sulaikytųjų tapatybes paaiškėjo, kad vienas įtariamųjų prieš metus yra dirbę prekybos centre, o dabar jame dirba jo motina. Apie įvykį informuota prekybos centro direktorė, įtariamieji sulaikyti. Pirminiais duomenimis, iš parduotuvės nieko nepavogta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius