-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policijai – užduotis surasti „Lietuvos ryto“ legionierių Miloševičių, kuris vairavo neblaivus

Teisėja neaptiko krepšininko iš Serbijos parašo ant jam surašyto protokolo, todėl negalėjo išspręsti bylos už akių.
Miloševičiaus sutikimo akimirka
Į Vilnių atvykęs J.Miloševičius sutiktas itin šiltai, bet jau spėjo gauti pylos už nederamą elgesį laisvalaikiu. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip jau rašė 15min.lt, Vilniaus krepšinio komandos „Lietuvos rytas“ legionierius Igoris Miloševičius prieš tris savaites, vairuodamas automobilį Škoda Superb, įkliuvo kelių policijai neblaivus, jam nustatytas 0,89 promilės alkoholio girtumas.

Trečiadienį krepšininkas neatvyko į administracinio teisės pažeidimo bylos nagrinėjimą Vilniaus 2-ame apylinkės teisme, todėl teisėja Jolita Rasiukevičienė buvo priversta procesą atidėti, rašo delfi.lt.

Paaiškėjo, kad vairuotojui skirti nuobaudą už akių nėra galimybės, mat ant policijos surašyto protokolo nėra I.Miloševičiaus parašo, kuris patvirtintų, jog jis sutinka su išdėstytomis aplinkybėmis.

Teisėja J.Rasiukevičienė delfi.lt patvirtino, kad nusprendė kreiptis į sostinės Kelių policijos valdybą, jog ši nurodytų, kaip galima susisiekti su „Lietuvos ryto“ žaidėju.

Už tai, kad vairavo neblaivus, I.Miloševičiui gresia bauda nuo 1 000 iki 1 500 litų ir teisės vairuoti atėmimas nuo 12 iki 18 mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius