-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po gaisrų serijos Kelmės rajono kaimuose sulaikyti du įtariami padegėjai

Visą šią savaitę Kelmės rajone nesiliauja ūkinių pastatų bei gyvenamųjų namų gaisrai, viename jų užgeso dviejų žmonių gyvybės. Į areštinę uždaryti du jaunuoliai, įtariami sukėlę tris gaisrus.
Ugniagesiai įvykio vietoje
Ugniagesiai įvykio vietoje / 15min.lt/Kęstučio Matulevičiaus nuotr.

Policijos departamento duomenimis, naktį iš sekmadienio į pirmadienį, apie 3 val. Kelmės rajone, Aunuvėnų kaime, sudegė 79 m. M.G.B. ūkinis pastatas ir jame buvę šiaudai bei statybinės medžiagos. 

Praėjus mažiau nei parai, pirmadienį, apie 20 val., tame pačiame kaime, sudegė 24 metų A.Š. ūkinis pastatas. 

Kalbėjome su kaimo bendruomene, raginame gyventojus net pabudėti, pastebėti situaciją, – tikino R.Lukoševičius.

Kovo 11-ąją, apie 22 valandą, Aunuvėnuose ir vėl gesintas gaisras – šį kartą degė negyvenamas namas, priklausantis 71 m. E.U. Šeimininkė patyrė apie 30 tūkstančių litų nuostolį. 

Visais atvejais buvo įtariamas padegimas. Sulaikyti įtariamieji aštuoniolikmetis V. S. ir 24 metų A. Š. uždaryti į areštinę.

Per gaisrą sudegė du broliai

Kovo 13 dieną gaisras kilo Kelmės rajono, Šukiškių kaime. Užgesinus gaisrą gyvenamajame name, gaisravietėje rasti du nenustatytos tapatybės ir lyties apdegę žmonių kūnai. Pirminiais duomenimis, tai gali būti sudegusiame name gyvenę broliai.

Pasak Šiaulių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kelmės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio vyresniojo inspektoriaus Ramūno Lukoševičiaus, gaisro  Šukiškių kaime viena iš galimų priežasčių – neatsargus rūkymas.

„Name gyveno du broliai, kurių vienas girtavo. Jau yra registruotas atvejis, kai dėl rūkymo lovoje šiame name liepsnojo lova“, – teigė R.Lukoševičius.

Anot pareigūno, Aunuvėnų kaimo gyventojai sunerimę dėl savo turto ir saugumo. Tuo tarpu ugniagesiai stengiasi kaimo gyventojus raminti.

„Kalbėjome su kaimo bendruomene, raginame gyventojus net pabudėti, pastebėti situaciją“, – tikino R.Lukoševičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius