-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 04 /09:38

Kelyje „Via Baltica“ susidūrė vilkikas ir senas automobilis „Audi“, žuvo žmogus, buvo sutrikęs eismas

Specialiosios tarnybos ankstų antradienio rytą buvo sukeltos ant kojų dėl eismo įvykio Marijampolės apskrityje. Per sunkvežimio ir lengvojo automobilio susidūrimą žuvo „Audi“ 63 metų vairuotojas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Rimvydo A./15min.lt skaitytojo nuotr.

Antradienį 07 val. 24 min. Bendrajame pagalbos centre (BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad kelio A5 Suvalkai–Marijampolė–Kaunas 49 km įvyko eismo įvykis.

Susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis, yra prispaustų žmonių, sutriko eismas.

Į įvykio vietą išsiųstos Marijampolės apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pajėgos, informacija perduota Marijampolės apskrities VPK pareigūnams ir Marijampolės GMP medikams, rašoma antradienį BPC Alytaus skyriaus specialisto paviešintame pranešime.

Tapote šio įvykio liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė 15min.lt redakciją informavo, kad susidūrė sunkvežimis „Volvo FH12“ iš Lenkijos ir lietuvio lengvasis automobilis „Audi 80“. Šią mašiną vairavęs Lietuvos pilietis žuvo. Jo palaikus iš sumaitotos transporto priemonės išlaisvino ugniagesiai gelbėtojai.

Policijos departamento duomenimis, žuvusysis yra  63 metų A.G.

Iš pat ryto dėl šio eismo įvykio padarinių šalinimo magistralinio kelio A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 47,5 km eismas buvo draudžiamas, transportas buvo  kreipiamas krašto keliu Nr. 230 Mauručiai–Vinčai–Puskelniai ir rajoniniais keliais Nr.2611 Igliškėliai–Sasnava bei Nr. 2635 Sasnava – Barsukinė.

Kiek vėliau, Lietuvos automobilių kelių direkcijos 9.16 val. skelbiamais duomenimis, kelyje „Via Baltica“ įvyko dar viena avarija, dėl naujo eismo įvykio padarinių šalinimo buvo ribojamas eismas magistralinio kelio A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 1,1 km (Marijampolės kryptimi). Susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis, eismą reguliavo policija.

VIDEO: Avarija kelio Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 1,1 km (prie Kauno)

„Via Baltica“ ruožai – itin avaringi, avarijos čia vyksta nuolat.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius