-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose keturi nepilnamečiai pasikėsino pagrobti 34 loterijos bilietus

Lapkričio 28-osios popietę Šiaulių mieste Vytauto gatvėje iš prekybos centro „Iki" kasų keturi nepilnamečiai pasikėsino pagrobti 34 vienetus įvairių loterijos bilietų, tačiau buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.
Perkami „PowerBall“ loterijos bilietai
Loterijos bilietai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apsaugos darbuotojas, stebėdamas prekybos salės vaizdo kameras, apie 15.20 valandą, pastebėjo kaip prekybos salėje vaikštinėję keturi jaunuoliai, pripuolė prie neveikiančios kasos, nuo lentynėlės abiem rankom čiupo pluoštus loterijos bilietų ir spruko laukan.

Netrukus bėgliams sulaikyti buvo užblokuotos prekybos centro įėjimo durys. Į įvykio vietą iškviesti Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pas sulaikytus jaunuolius rado pagrobtus įvairių loterijų bilietus: 21 loterijos bilietą PINIGAI, 11 loterijos bilietų GRYNAS AUKSAS, 1 loterijos bilietą DEIMANTINIS ir  1 loterijos bilietą KARŠTI PINIGAI. Viso buvo pagrobti 34 loterijos bilietai už 242,00 Lt.

Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto grobimo. Nustatyta, kad atvirai loterijos bilietus prekybos centre pasikėsino pavogti du penkiolikmečiai, šešiolikmetis ir septyniolikmetis – visi Šiaulių miesto gyventojai.

Vaikinai policijos pareigūnams aiškindami nusikaltimo aplinkybes ir atsakydami į klausimus, kokiu tikslu ėjo grobti svetimą turtą, vėjavaikiškai išporino, kad mieste susitikę, neturėjo ką veikti ir sugalvojo pasivogti loterijos bilietų, o galbūt ką nors pavyks ir išlošti.

Visi keturi įtariamieji prisipažino negerai padarę ir dėl to nuoširdžiai gailėjosi. Vaikai pareigūnus tikino, kad daugiau tai nepasikartos.

Nepilnamečiai perduoti tėvams. Įtariamiesiems paskirtos kardomosios priemonės – rašytiniai pasižadėjimai neišvykti, jiems gresia baudžiamoji atsakomybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius