-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdietis į Lietuvą varė Vokietijoje vogtą automobilį

Pasienyje su Lenkija Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė Vokietijoje vogtą 2008 m. laidos automobilį BMW.
Klaipėdietis į Lietuvą varė Vokietijoje vogtą automobilį.
Klaipėdietis į Lietuvą varė Vokietijoje vogtą automobilį. / VSAT nuotr.

VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai mašiną sustabdė penktadienį, kai ji keliu Suvalkai–Marijampolė į Lietuvą įvažiavo iš Lenkijos.

„BMW 5ER REIHE 560X“ lenkiškais numeriais vairavęs 24-erių klaipėdietis neturėjo jokių mašinos dokumentų. Apžiūrėję automobilį VSAT pareigūnai pastebėjo, kad jo užvedimo spynelė yra išlaužta, o raktas – negamyklinis.

Netrukus Lazdijų pasieniečiai nustatė, kad valstybiniai automobilio numeriai yra pamesti, pavogti ar neteisėtai nusavinti Lenkijoje, o 2008 m. laidos automobilis kovo 26 d. buvo pavogtas Vokietijoje. 

VSAT Lazdijų rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Klapėdietis buvo dviem paroms uždarytas į areštinę, o vėliau paleistas.

Automobilis saugomas Kalvarijos užkardoje.

Iš viso pasienyje su Lenkija šiemet VSAT pareigūnai sulaikė 25 vogtus automobilius. Dažniausiai tai būna naujos ar kelerių metų senumo mašinos, vogtos Vakarų Europos šalyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius