Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Klaipėdoje mirė narkotikais apsinuodijęs jaunas vyras

Uostamiesčio ligoninėje Kalėdų rytą mirė narkotikais apsinuodijęs vyras. Medikai dėl jo gyvybės kovojo beveik apie pusantros savaitės.
Narkotikai
Narkotikai / Vida Press iliustr.

30-metį mirtis ištiko sekmadienio paryčiais apie 4.30 val., antradienį pranešė policija.

Šį vyrą gruodžio 16 dieną greitosios medicinos pagalbos automobilis atvežė iš namo laiptinės Sulupės gatvėje. Jis buvo apsinuodijęs narkotinėmis medžiagomis.

Praėjusią savaitę Klaipėdos apskrities vyriausiame policijos komisariate vyko suinteresuotų institucijų atstovų, kurios teikia pagalbą asmenims, vartojantiems narkotines ir psichotropines medžiagas, pasitarimas. Buvo aptartos narkotinių ir psichotropinių medžiagų vartojimo tendencijos ir problemų sprendimas Klaipėdos mieste, pagalbos teikimo galimybės asmenims, priklausomiems nuo narkotinių medžiagų.

Pasitarimo metu buvo išsakytos nuomonės nuo ankstyvosios narkotikų vartojimo prevencijos organizavimo ugdymo įstaigose iki pagalbos teikimo nusikaltimus padariusiems, priklausomiems nuo narkotinių medžiagų, asmenims.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius