-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kobra 11“ panevėžietiškai: išlaužyti atitvarai, apsivertęs automobilis ir pasprukęs vairuotojas

Trečiadienio vakarą Panevėžyje, Klaipėdos gatvėje įvyko avarija, kurios metu susidūrė du automobiliai. Vienas iš jų įvykio metu apsivertė.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Trečiadienio vakarą per Panevėžį nusidriekusi Klaipėdos gatvė tapo panaši į filmo „Kobra 11“ filmavimo aikštelę. Čia susidūrė du automobiliai, o vienas iš jų per avariją vertėsi ir laužydamas atitvarus nusirito į priešpriešinio eismo juostą. Maža to, apvirtusio automobilio vairuotojas nusprendė sprukti.

„Audi A3“ vairavęs vaikinas pasakojo, kad jis važiavo miesto centro link. Sankryžoje su F.Vaitkaus gatve jam degė žalias šviesoforo signalas, tad vairuotojas ir du jo keleiviai jautėsi pakankamai užtikrintai pagrindiniame kelyje.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Tačiau tuo metu iš greta esančios aikštelės, kurią vietos jaunimas vadina tiesiog „Arena Pizza“ aikštele, išlėkė „Mazda“. Panašu, kad šio automobilio vairuotojui degė raudonas šviesoforo signalas, tačiau „pilotas“ jo nepaisė.

Į sankryžą įlėkęs „Mazda“ vairuotojas tapo nemenka kliūtimi „Audi“ ekipažui. „Audi“ vairuotojas aiškino, kad dar bandė išvengti susidūrimo, tačiau kliudė jo kelyje pasimaišiusią „Mazdą“.

VIDEO: „Mazda“ ir „Audi“ avarija Panevėžyje

Nuo smūgio abu automobiliai ant kelio apsisuko. „Audi“ sustojo skersai antrosios juostos, o „Mazda“ rėžėsi į žalios skiriamosios juostos bortą ir virto. Angliškos registracijos numeriais pažymėtas kaltininko automobilis nusirito link atitvarų, juos sulaužė ir sustojo aukštyn ratais priešpriešinio eismo juostoje.

Per avariją „Audi“ ekipažas nenukentėjo. Jie suskubo prie „Mazda“ vairuotojo. Iš šio automobilio išsiropštęs vyras neatrodė susižalojęs, tačiau, anot „Audi“ vairuotojo, elgėsi keistai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Staiga įvykiai pasisuko kita linkme. Kiek atokiau nuo įvykio vietos stovėjęs „Mazda“ vairuotojas pasinaudojo kilusia sumaištimi ir netrukus paspruko. „Audi“ vairuotojui neliko nieko kito, kaip tik į avarijos vietą kviesti policiją.

Policijos pareigūnai aiškinsis, kas vairavo Didžiosios Britanijos valstybiniais numeriais pažymėtą automobilį ir kodėl pasišalino iš įvykio vietos. Neatmetama galimybė, kad tokiu savo poelgiu „Mazda“ vairuotojas pabandė nuslėpti girtumą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Abi transporto priemonės išgabentos techninės pagalbos automobiliais.

„Mazda“, kol vyks tyrimas, bus saugoma policijos sulaikytų automobilių stovėjimo aikštelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius