-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrabandinės cigaretės buvo maskuojamos malkomis (nuotraukos)

Šalčininkų rajone pasieniečiai sulaikė krovininį automobilį ir jo kėbule aptiko malkomis užmaskuotą kontrabandinių cigarečių krovinį.
Sunkvežimis su malkomis
Sunkvežimis su malkomis / VSAT nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, antradienį VSAT Vilniaus rinktinės Gintaro Žagunio užkardos pasieniečiai Širvių atraminiame punkte patikrino automobilio GAZ 53-12 ir jo vairuotojo dokumentus. Šiame punkte Šalčininkų rajone visus įvažiuojančius ir išvažiuojančius iš vadinamosio Dieveniškių kilpos tikrina Širviuose visą parą budintys G.Žagunio užkardos pasieniečiai.

Jie išsiaiškino, kad 46 metų GAZ vairuotojas, Vilniaus rajono gyventojas neturi automobilio techninės apžiūros talono. Vyras iš Dieveniškių kilpos atvirame automobilio kėbule vežė malkas.

G.Žagunio pasieniečiai pažįsta beveik visus Dieveniškių kilpoje gyvenančius ar čia dažniau besilankančius asmenis, todėl šis nevietinis ir iki tol jiems nematytas žmogus pasirodė įtartinas. VSAT pareigūnai įlipo į automobilio kėbulą ir nukrovę malkas aptiko, kad po jomis slepiamos cigarečių dėžės.

Pasieniečiai vairuotoją sulaikė ir su automobiliu pristatė į G.Žagunio užkardą. Čia iškrovę visas malkas pasieniečiai po jomis rado 16 dėžių, iš viso 8 tūkst. pakelių, cigarečių „Saint George Light“ su Baltarusijos akcizo ženklais.

VSAT Vilniaus rinktinės pareigūnai vairuotoją uždarė į areštinę ir dėl kontrabandos pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Cigaretės ir automobilis saugomi G.Žagunio užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius