-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kraupi nelaimė Vilniaus rajone: „Audi“ vairuotojas pervažiavo metukų mažylę

Sekmadienį po pietų Narbutiškėse įvyko skaudi eismo nelaimė. Kieme automobiliu pervažiuoto 2015 m. gimusio vaiko medikams išgelbėti nepavyko. Mergaitę pražudęs 30-metis sėdėjo prie vairo neblaivus, tačiau formaliai, pirminiais duomenimis, vairuoti galėjo.
Greitoji pagalba
Asociatyvinė iliustracija: į pagalbą mažylei atskubėjo greitosios medikai, tačiau jų pastangos buvo bergždžios. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pranešimas apie šią nelaimę Narbutiškių viensėdyje (Vilniaus r., Buivydžių sen.) gautas sekmadienį 14.24 val.

Per nuosavo namo kiemą neatidžiai važiavęs „Audi A6“ vairuotojas užvažiavo ant metų ir 3 mėnesių vaiko.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriuje 15min sužinojo, kad 1986 m. vairuotojui, kuris yra aukos dėdė, netrukus po įvykio pareigūnai nustatė nežymų girtumą (0,31 prom.).

Toks apsvaigimas net nesiekia lengvo girtumo laipsnio ir formaliai neužkerta kelio teisėtai sėsti prie vairo. Tačiau iš „Audi“ vairuotojo dar paimtas kraujo mėginys. Jei išsamesnis tyrimas parodys didesnę alkoholio koncentraciją organizme (per 0,4 promilės), vairuotojo teisinė padėtis stipriai pablogės.

Į nelaimės vietą skubiai iškviesta greitoji pagalba. Medikai bandė mažylę gelbėti. Tačiau jos patirtos traumos buvo nesuderinamos su gyvybinėmis funkcijomis. Pakeliui į ligoninę medikams teko konstatuoti mergytės mirtį.

Vaikas augo socialiai rizikingoje aplinkoje. Pareigūnai spėjo išsiaiškinti, kad iš žuvusios mergaitės motinos yra atimtos motinystės teisės. Globoti vaikas yra perduotas močiutei. Tačiau šį lemtingą tragišką sekmadienį globėja buvo visiškai girta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius