Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kruvinas pirmadienis šalies keliuose: per parą avarijose žuvo net šeši žmonės

Šalies keliuose tokios kruvinos paros jau seniai nėra buvę. Pirmadienį įvykusiose avarijose žuvo net šeši žmonės. Pastaruoju metu kartais tiek žmonių avarijose žūsta per visą savaitę, o kartais žuvusiųjų per savaitę būna net mažiau.
Greitoji pagalba ir policija
Policija ir greitoji pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, pirmadienį apie 8 val. Kauno r., kelio Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda 10-ame km, automobilis „Scania R 113 HA“ su puspriekabe, vairuojamas R.B. (gim. 1964 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo į kelio važiuojamąją dalį išėjusią I.I. (gimusi 1948 m.).

Apie 17 val. Kaune, Baltų pr., automobilis „Renault Clio“, vairuojamas Z.J. (gimusi 1959 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo nereguliuojama pėsčiųjų perėja ėjusį A.D. (gim. 1940 m.).

Apie 18.30 val. Šakių r., ties Valenčiūnų kaimu, kelio Pilviškiai–Šakiai–Jurbarkas 45-ame km, susidūrė priešpriešiais važiavę krovininiai automobiliai „Volvo FH 12.460“ su puspriekabe „Krone SPD27“, vairuojamas M.M. (gim. 1954 m.), ir „DAF FT95XF.430“, kurį vairavo A.V. (gim.1956 m.). Eismo įvykio metu žuvo krovinio automobilio „DAF FT95XF.430“ vairuotojas ir sužalotas krovininio automobilio „Volvo FH 12.460“ vairuotojas, kuris dėl veido, krūtinės bei rankos sumušimų gydomas ambulatoriškai.

Tuo pat metu (apie 18.30 val.) Prienų r., kelio Antakalnis–Jieznas–Alytus–Merkinė 32-ame km, automobilis „Peugeot 306“, vairuojamas V.N. (gim. 1964 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į kelio važiuojamąją dalį išėjusį A.J. (gim. 1953 m.).

15min.lt jau skelbė apie Kazlų Rūdos savivaldybėje įvykusią avariją, per kurią žuvo net du žmonės. Apie 22 val. ties Ąžuolų Būdos kaimu, kelio Mauručiai–Vinčai–Puskelniai 19-ame km, automobilis „Ford Mondeo“, vairuojamas Rusijos Federacijos piliečio L.S. (gim. 1979 m.), nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas ir kartu važiavęs Rusijos Federacijos pilietis A.R. (gim. 1980 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius