Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kruvini Joninių aidai su peiliais, kirviais ir alkoholiu

Alkoholio pažeistomis smegenimis artimieji vienas prieš kitą griebėsi kirvių ir peiliu. Tarpusavyje smurtavo sugėrovai. Kai kuriems prireikė medikų pagalbos.
Žmogus su peiliu rankose
Žmogus su peiliu rankose / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Smurtas Peilis

Birželio 24 d. apie 22 val. 30 min. Panevėžio r., Linkaučių k., name, kilus konfliktui, namo šeimininkas (g. 1969 m.) išsitraukė kirvį ir pagrasino nužudyti bei kirviu smūgiavo ne mažiau 10 kartų į įvairias kūno vietas svečiuose buvusiam vyrui (g. 1984 m.). Nukentėjusysis dėl kirstinių žaizdų galvoje, kojoje ir rankoje gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Birželio 25 d. apie 9 val. į Šilutės ligoninę kreipėsi ir dėl trijų durtinių žaizdų kojoje paguldytas vyras (g. 1994 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 2 val. Šilutės r., ties Rudynų k., miške įrengtoje stovyklavietėje, jį ginčo metu peiliu sužalojo kitas asmuo.

Birželio 25 d. apie 17 val. 30 min. Kretingos r., Salantuose, neblaivus vyras (g. 1953 m.) kirviu sužalojo sutuoktinę (g. 1968 m.), kuri dėl daugybinių kirstinių žaizdų galvoje paguldyta į ligoninę. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Birželio 25 d. apie 21 val. 45 min. Vilniuje, Apkasų g., namo kieme, vyriškis (g. 1966 m,) peiliu sužalojo kitą vyriškį (g. 1966 m.), kuris dėl durtinės žaizdos kojoje paguldytas į ligoninę. Įtariamasis neblaivus uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius