-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Akistata“ – vaizdo įrašuose įamžinta Drąsiaus Kedžio dukters išpažintis

Šį trečiadienį, sausio 20 dieną, 19.40 val. žiūrovai pamatys specialią kriminalinės publicistikos laidą „Akistata”, teigiama TV3 pranešime spaudai.
Kristupas Krivickas
Kristupas Krivickas / TV3 nuotr.

„To dar nerodė niekas. Drąsiaus Kedžio dukrelės prievartavimo byloje mes padarėme viską, ką galėjome. Deja, to gali būti per mažai – mūsų turimomis žiniomis, Generalinė prokuratūra paskelbė, kad galimo nepilnamečių seksualinio prievartavimo byla greitai bus nutraukta taip ir nepasiekusi teismo. Tampa vis aiškiau, kad prokurorai bet kokia kaina stengiasi galutinai numarinti metus vilkinamą bylą“, –  sako laidos vedėjas Kristupas Krivickas.

Akivaizdus pareigūnų noras neatskleisti turimų kortų, užsimerkti prieš pagrindinių liudytojų parodymus ir neginčijamus skandalingiausios praeitų metų bylos faktus TV3 laidos kūrėjus verčia griebtis lemiamų veiksmų. Trečiadienio vakarą „Akistatos“ žiūrovai savo akimis pamatys ir išgirs tai, ką D.Kedžio mažametė dukra jau ne kartą pasakojo pareigūnams ir psichologams. Vaizdo įrašuose užfiksuoti mergaitės parodymai nepaliks abejingų.

„Šio trečiadienio vakarą  žiūrovai pamatys visą D.Kedžio filmuotą dukrelės liudijimą. Du DVD diskus teisėsauga nusivylęs vyras mums atnešė dar rugpjūčio mėnesį. Juose mergaitė pasakoja, kaip ją prievartavo trys iškrypėliai. Kiekvienas iš mūsų galės nuspręsti pats, ar tikėti mergaite,  ar primokyta ji, prievartauta ar ne...“ – sako K.Krivickas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius