-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimutė Stankūnaitė: kokį kozirį Venckienė pas ginekologą paruošė juodai dienai?

Koks jis – koziris juodai dienai? Įrodymas, kurį jie būtų linkę vadinti lemiamu. Ir ką reiškia liudininkų tvirtinimai, kad Laimutės Stankūnaitės mergaitė jau po žudynių Kaune, gyvendama su Venckais, buvusi nuvežta pas vieną savą ginekologą procedūrai, teigiama LNK pranešime spaudai.
Laimutė Stankūnaitė
Laimutė Stankūnaitė / BFL nuotr.

„Tai jie ėmė ir staigiai padarė. Tik neaišku, ką jie su mergaite padarė. Aš tai žinau, kad dukra nebuvo prievartauta. Tačiau norint pagrįsti savo daug kartų viešai išsakytus kaltinimus – jie gali kažką sugalvoti“, – teigia L.Stankūnaitė, praėjusį penktadienį teismo sprendimu atgavusi teisę auginti savo vaiką.

Kova be taisyklių. Matydama, ką su dukrele išdarinėja Drąsiaus Kedžio sesuo teisėja, Laimutė netvėrė pykčiu. Motinos nuolatiniai reikalavimai ne tauzyti niekus apie tūkstančius kartų prievartautą jos dukrą, o pagaliau leisti specialistams atlikti ekspertizę – nebuvo girdimi nei Venckų ir Kedžių namuose, nei vaikų teisėmis neva besirūpinančių valdininkų ir teisėsaugos pareigūnų kabinetuose.

„Visuomet stebėjausi, kodėl laikinoji vaiko globėja nenuveža mergaitės pas medikus, kodėl neleidžia jos apžiūrėti. Toks įspūdis, kad visa tai buvo daroma sąmoningai, siekiant nuslėpti tikrąją tiesą“, – tvirtina buvusi Vaiko teisių apsaugos kontrolierė Rimantė Šalaševičiūtė.

Žaidimas, prasidėjęs ne šiandien ir net ne vakar. Daugiau nei prieš trejus metus, kai motina be teismo ir įrodymų buvo paversta kale ir sąvadautoja, pedofilams už atlygį pardavinėjančia dukrą. Kai mažoji it papūga prieš kamerą buvo priversta kartoti D.Kedžio žodžius, o ji pati gaudyti orą, išgirdus žinią apie teismo sprendimą, pateikus išgalvotą policijos pažymą, iš jos atimtą vaiką.

„Sveikatos ir kantrybės toliau kovoti su įstatymų nepaisančia šeimynėle man tikrai pakaks. Jeigu jau praėjau tokį pragarą ir nepalūžau – praeisiu ir kas man beliko. Tačiau aš tikrai žinau, kad dukrelė augs su manimi“, – šiandien tvirtina L.Stankūnaitė, susidūrusi su neeiliniu teisėjos Neringos Venckienės įžūlumu.

Kada motina realiai atgaus savo vaiką? Pasigirdę grasinimai, kad būsianti nužudyta ne tik pati Laimutė, bet ir jos dukra – kraustytis iš proto verčia motiną, tačiau ne tempti gumą linkusius teisėsaugininkus. Ar užteks ryžto pareigūnams, kad įkaite paversta ir prieš motiną nuteikinėjama mergaitė būtų nedelsiant išvaduota?

Pokalbis su valstybės saugoma motina L.Stankūnaite – jau šiandien 19.15 val. publicistikos laidoje „Abipus sienos“, tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius