Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Laimutei Stankūnaitei šeštadienį nepavyko susitikti su dukra – ji neatvežta iš Neringos Venckienės namų

Šeštadienį planuotas Laimutės Stankūnaitės ir jos dukters susitikimas neįvyko. Mergaitės globėja Neringa Venckienė atsisakė atvežti mergaitę į susitikimą su mama, praneša portalas diena.lt.
Laima Stankūnaitė
Laima Stankūnaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Ji motyvavo, kad mergaitė nenori susitikti su manimi, todėl esą per prievartą jos nevežė“, – portalui sakė L.Stankūnaitė.

Moteris netiki, kad mergaitė bus atvežta ir į kitus susitikimus su ja. Artimiausias jų turėtų įvykti sekmadienį. L.Stankūnaitė įsitikinusi, kad N.Venckienė su šeima bandys nuteikti mergaitę prieš ją, o paskui apskųs Kėdainių rajono apylinkės teismo sprendimą ir toliau bandys vilkinti mergaitės grąžinimą.

Tuo tarpu „Drąsiaus kelio“ puslapyje „Facebook“ tinkle skelbiama: „Mergaitė atsisakė važiuoti susitikti su Stankūnaite ir VTAT darbuotojos išvyko.“

Penktadienį Kėdainių rajono apylinkės teismas nusprendė, kad teisėjo Jono Furmanavičiaus ir kaunietės Violetos Naruševičienės nužudymu įtariamo Drąsiaus Kedžio mažametė dukra turi gyventi su motina L.Stankūnaite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius