Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Larisa Kalpokaitė, Neringa Varnelytė, Eimutis Kvoščiauskas ir dar 4 teatralai: vos nežuvome kraupioje avarijoje

Teigiama, kad rinkimų išvakarėse neblaivus vairavęs konservatorius Česlovas Paulauskas autostradoje Klaipėda–Kaunas apie 40 kilometrų važiavo prieš eismą, o vienoje vietoje kaktomuša vos netaranavo iš spektaklio mikroautobusu grįžtančios „Domino“ teatro komandos.
Larisa Kalpokaitė
„Kitą dieną iškepiau tortą, kurį visi kartu suvalgėme“, – aktorė L.Kalpokaitė incidentą automagistralėje prilygino antrajam gimtadieniui. / „Scanpix“ nuotr.

Prieš porą savaičių 15min.lt pasakojo, kaip Tėvynės Sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų (TS-KLD) partijos Kauno rajono skyriaus pirmininko pavaduotojas Česlovas Paulauskas rinkimų į savivaldybes išvakarėse, ginkluotas važiuodamas namo iš medžioklės, įkliuvo policijai, jo kraujyje buvo rasta 2,03 promilės alkoholio (tiesa, šis gėdingas nuotykis nesutrukdė politikui laimėti rinkimų).

Trečiadienį dienraštis „Lietuvos žinios“ rašo, kad vasario 26 dieną apie 20.30 val. grįždami į Vilnių iš Tauragėje rodytos komedijos „Šeimyninis įvykis“ teatro „Domino“ aktoriai nė nenutuokė, kad greitkeliu tiesiai į jų mikroautobusiuką priešpriešine eismo juosta didžiuliu greičiu lekia neblaivaus Č.Paulausko vairuojamas lengvasis automobilis „Audi A6“.

„Žvelgdamas į tolumą mačiau, kad mūsų link artėja mašina, tačiau iš pradžių atrodė, jog ji važiuoja reikiama kelio puse. Tik paskutinę akimirką supratau, kad automobilis skrieja į mus, – dienraštis cituoja ketverius metus teatro vairuotoju dirbantį 25 metų Edvardą Kašincevą, kuris spėjo pasukti vairą į šoną ir dabar vadinamas didvyriu, nes išvengė akivaizdžia mirtimi alsavusios kaktomušos.

Žinomi Lietuvos aktoriai neslepia – nuo to įvykio jiems vasario 26-oji bus tarsi antras gimtadienis. „Kitą dieną iškepiau tortą, kurį visi kartu suvalgėme“, – sakė žinoma aktorė Larisa Kalpokaitė.

Eriko Ovčarenko ir pakaune.tsajunga.lt nuotr./Kauno rajono savivaldybė taryboje jau anksčiau dirbęs Č.Paulauskas rinkimų išvakarėse buvo sulaikytas, kai neblaivus vairavo savo automobilį.
Č.Paulauskas yra Kauno rajono tarybos narys, pergalė rinkimuose leidžia jam ir toliau likti valdžioje.

Greta L.Kalpokaitės mikroautobusiuke buvo įsitaisę situacijų komedijoje kartu vaidinantys aktoriai, tarp jų – Neringa Varnelytė, Algirdas Dainavičius, Eimutis Kvoščiauskas, taip pat „Domino“ administratorė Laura ir aprengėja Indrė.

„Apskaičiavome, kad priešinga kelio juosta jis galėjo nuvažiuoti apie 40 kilometrų“, – „Lietuvos žinioms“ pasakojo L.Kalpokaitė.

Kaip žinoma, tą šeštadienio vakarą Č.Paulauską patrulių ekipažas sustabdė Kauno rajone, kelyje Kaunas–Klaipėda, apie 20.40 val.

Teigiama, jog tą vakarą pareigūnams buvo ne sykį skambinta dėl galimai neblaivaus „Audi A6“ vairuotojo.

Č.Paulauskui gresia nuobauda už vairavimą neblaiviam. Tačiau rinkėjai lėmė, kad Č.Paulauskas pateko į Kauno rajono tarybą. Maža to, rinkėjų valia partijos sąraše šis konservatorius iš penktos vietos pakilo į ketvirtąją. 

„Gėda, liūdna, bet kažkaip reikės gyventi“, – kalbėdamas su 15min.lt, dar rinkimų dieną atgailavo Č.Paulauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius