-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 31 /17:56

Magistralėje įvykusi masinė avarija sujaukė Lietuvos krepšinio rinktinės kelionę į rungtynes su Australija

Pakeliui į Šiaulius Lietuvos rinktinės krepšininkų autobusas buvo įstrigęs automagistralėje. Sportininkus gelbėjo policininkai.
Lietuvos krepšinio rinktinės autobusas
Lietuvos krepšinio rinktinės autobusas / Pauliaus Cuberos nuotr.

15min.lt skaitytojas Andrius Čerškus informavo, kad ties aukščiausia magistralės vieta penktadienio popietę įvykusi didelė avarija sujaukė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės darbotvarkę.

Pasak liudininko, eismo nelaimė įvyko šėlstant lietui. Automobiliai susidūrė automagistralės Klaipėda–Kaunas 94 kilometre.

„Dėl avarijos nusidriekė kelių kilometrų spūstis, į kurią įkliuvo ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę į Šiaulius gabenęs autobusas. Įveikti kamštį krepšininkams kelkraščiu padėjo policijos automobilis“, – pasakoja Andrius.

Lietuvos rinktinės atstovas spaudai Linas Kunigėlis 15min.lt žurnalistui patvirtino, jog komandos autobusas kurį laiką buvo įstrigęs kamštyje, tačiau policijos pareigūnų pagalba pavyko iš jo ištrūkti. 

„Tiesa, bandydamas apvažiuoti spūstį, rinktinės autobusas lietė eilėje stovėjusio vilkiko galą. Išdužo šoninis išorinis autobuso stiklas, tačiau niekas tikrai nenukentėjo“, – 15min.lt sakė L.Kunigėlis.

Jo teigimu, greičiausiai į Saulės miestą bus atsiųstas kitas stiklas ir rinktinė „Šiaulių areną" turėtų palikti tuo pačiu autobusu.

Jis primena, kad šįvakar 19.30 val. Šiaulių arenoje Lietuvos rinktinė žais draugiškas rungtynes su Australija.

Kaip jau rašė 15min.lt, pranešimas apie avariją kelyje Klaipėda–Kaunas gautas penktadienį 15.16 val.

Šioje vietoje susidūrė iš viso keturios transporto priemonės, viena jų rėžėsi į atitvarus. Į eismo nelaimės vietą nuvykę patruliai įsitikino, kad žmonės nesusižalojo, todėl greitoji pagalba avarijos dalyviams nebuvo reikalinga.

Tuo tarpu Lietuvos kelių direkcijos informacinio portalo „Eismoinfo“ duomenimis, susidūrė net penki lengvieji automobiliai. Sužeistų nėra. Dėl eismo įvykio padarinių šalinimo buvo susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis.

Tauragės apskrities policijos žiniomis, įvykis įformintas, patiems vairuotojams užpildžius eismo įvykio deklaraciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius