-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Malkauti išėjusio vyro miške tykojo nelaimė

Trečiadienį vakare, į Lazdijų rajono policijos pareigūnus, su prašymu padėti surasti jo tėvą, kreipėsi 38-erių metų vyriškis.
Žvakutė
Žvakutė / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Lazdijai Medis

Sūnus paaiškino, kad Jakonių kaime gyvenantis 64-erių metų jo tėvas, trečiadienį ryte išėjo į mišką malkauti, su savimi pasiėmė ir benzininį pjūklą bei kirvį. Tačiau į namus jis negrįžo, telefonu su juo susiekti nepavyko.

Vyriškio ieškoti pradėjo Lazdijų rajono policijos komisariato ir Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų pajėgos, iš Alytaus atvyko ir kinologas su tarnybiniu šunimi. Tamsusis paros metas trukdė apylinkes „šukavusiems“ pareigūnams, todėl į pagalbą ieškant dingusiojo pasitelktas Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis.

Pasieniečiai, keletą valandų, iš oro žvalgė Lazdijų rajone esančius Babrų, Rūdos miškus ir Vernijaus ežero apylinkes. Visos pareigūnų paieškos buvo bevaisės, nei ant žemės likusiems pareigūnams su tarnybiniu šunimi, nei ore apylinkes žvalgiusiems pareigūnams nepavyko rasti 64-erių metų Jakonių kaimo gyventojo. Buvo nuspręsta paieškas nutraukti iki ryto.

Dingusio vyriškio sūnus, nutarė patikrinti šalia namų esantį miškelį ir ten rado ant žemės gulinčio, medžio prispausto, tėvo kūną. Į įvykio vietą buvo iškviestos specialiosios tarnybos. Atvykę medikai konstatavo vyriškio mirtį, kūną iš po medžio kamieno ištraukė Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai.

Lazdijų rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius